Atopický ekzém po pôrode

karolinka789
17. apr 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

Ahojte maminy, čakateľky i nemaminy, viem že na túto tému sa už popísalo kopec diskusií ale chcela som sa poradiť. Ja som nikdy nemala problémy s ekzémami, alergiami a podobnými neduhami. Alergie sa mi začali objavovať až v dospelosti a to jedna za druhou - na peľ, roztoče, citrusové ovocie, dvakrát sa mi objavila potravinová alergia neviem z čoho. A po porode sa mi objavil atopický ekzém. Mám vysušenu napnutú pokožku, na zápastiach, pod lakťami a kolenami sa mi robia škaredé červené fľaky a strašne svrbia. Chcela som sa informovať, čo vám na to zaberá, máte nejaké skúsenosti?

tova
18. apr 2015

no imunita sa zhorsuje

petrapod
18. apr 2015

Ahoj, ja som mala problemy s exemom pocas tehotenstva , branila som sa mastiam ktore odporucala kozna a skusala som vsetko mozne, kazdy mame inu pokozku ale mne pomohli ovsena kupel je pre deti je to v takych sackoch 6 kusov a potom som si to natrela kremom znacky A-DERMA krem EXOMEGA podla toho ake chces balenie stoji do 20eur, ovseny kupel do 4e. A najlepsie je krem ti daju vzorku v lekarni aby si nevyhadzovala hned peniazky lebo ako hovorim kazdemu zabera ine. Po porode mi to uplne ustupilo a odvtedy nic. Teraz sa objavil malemu fliacik okamzite som mu dala bepanten mast co mu davam na zapareniny a zmizlo mu to , to miodporucila detska lekarka. Tak nech ti to co najskor ustupuje;) 😉