icon

Bieliace pásiky Crest

slavicaa
20. jan 2014

Ahoj prosim vas aky mate nazor na tieto bieliace pasiky od firmy crest..chcela by som si u nich zakupiť tie najsilnejšie profesional ale polovične balenie lenže nechcem vyhodiť tolko penazi len tak za nič.
A hlavne potrebovala by som vedeť či si mam dať najprv doporiadku všetky zuby a potom ked ich budem mať spravene(s plombami) si kupiť tie pasiky alebo možem pasiky použiť aj na zuby na ktorych su kazy?...pretože mam asi dva alebo tri kazy u zubarky som nebola strašne dlho lebo sa bojim , no už pojdem.
Dakujem

billam
22. jan 2014

@ivanatim nuž slovensky národ tvoria aj takí ako si ty 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@billam Ano, ale bohuzial ich nie je vela, preto to tu tak aj vyzerá 😉 Ale nam inteligentnym je dobre, vieme sa o seba postarat, preto to mozeme mat uplne niekde...

billam
22. jan 2014

@ivanatim Vám takto "inteligentnym" je fakt super 🙂 🙂 🙂

simca06022011
22. jan 2014

@ivanatim no inak ku skutocnim zakaznikom, myslis ze je komplikovane pre eshop urobit si xy "zakaznikov" a nahadzat tam super hodnotenia?? Cisto teoreticky... nie je... ako som pisala, nie kazdy tam bude pisat aj ked mal zle skusenosti.. to je ako s hodnotenim kupujucich na bazariku... ale tak da sa urobit o tom obraz, je eshop ktory odpise zakaznikom aj na negativnu recenziu a objasni to tak ci onak.. su take co to viditelne ani necitaju.

ivanatim
22. jan 2014

@simca06022011 Ano, je to komplikovane. 🙂 Ak o tom nevies, nepíš prosim, je to zbytocne zavádzanie a podozrievanie. Tu mas kontakty na ludi z heureka a napis im a opytaj sa priamo: http://sluzby.heureka.sk/napoveda/kontaktne-osoby/
heureka KONTROLUJE PRAVIDELNE z akych IP adries su robene aj objednavky, aj vyplnane dotazniky. A ako som uz pisala, ked narazi na podvodnu recenziu, o akych pises ty, tak tu recenziu nielenze vymaže, ale aj tam vycapí komentar pre vsetkych, aby to vsetci videli, ze ta recenzia bola urobena samotnym predajcom. prelistuj si prosim tych 392 recenzii spominaneho e-shopu a najdi mi tam aspon jednu taku...kedze uz hovorime konkretne o tomto e-shope. O com som ale pisala je to, ze tento system je proste doveryhodny a ze akekolvek taketo podozrenia, ze "netreba takym recenziam verit", nie su na mieste a au az prilis paranoidne. Mozno v nejakom malickom eshopiku, ci ako ty hovoris "miniaturnom bazariku" najdes len pár recenzii, mozno si ich tam nahadzal bazarista sam...ale toto je nieco ine, tu to kontroluje tretia strana, ktora je nezainteresovana. A nie je tam pár recenzií, ale skoro 400... a to sa tam nezobrazuje este cca 5 alebo 10krat tolko recenzií, pri ktorych ludia vyplnia len bodove hodnotenie a nie aj textove slovne hodnotenie... A aj tamtie recenzie sa zapocitavaju do percent odporucani. Takze toto proste nespochybnuj prosim, pride mi to dost hlupe ze ani tomu niektori ludia neveria... Ale veria kadejakym klamstvam co citaju od kadejakych anonymov v takychto diskusiach ako je aj tato.
A dalej, načo by si tam eshop nahadzal sam hodnotenia? Ak by to vobec bolo mozne bez potrestania heurekou... Ved ten eshop ma zakaznikov aj dva dni aj tyzden po tom ako by si tam tie hodnotenia nahadzal, nie? A tí noví zakaznici tiez dostanu do mailu po objednavke dotaznik a ak su nespokojni vsetci, tak to radi vyplnia vsetci, pretoze to je proste tak, ze malokedy bude spokojny clovek chvalit (to je ten tvoj nazor, ze "malo ludi to vyuziva"), ale KAZDY nespokojny clovek RAD skritizuje, pretoze je nespokojny s tym za co dal peniaze...tak preco tam take recenzie nenajdes? Toto nemam rada, ked su ludia az takto extremne neveriaci, aj voci takymto veciam, ktore su prakticky nespochybnitelne. Ak clovek neveri tomu systemu "overene zakaznikmi", tak potom naozaj asi neveri nicomu...

ivanatim
22. jan 2014

@billam Ano, to je, ale bez tych uvodzoviek, aspon v mojom pripade 😉

billam
22. jan 2014

@ivanatim you made my day 🙂 🙂 🙂

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim ak je vyjadrenie lekára publikované v časopise Zdravie nezmyslom tak nemá význam diskutovať s tebou... 🙂

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim skús napísať negatívne hodnotenie na Heuréka a uvidis koľko dni tam pobudne ty hviezda. Ja len nechápem, prečo žiješ na SR ked je plne hlupákov ako si sama napísala? Strašne komplexy zo seba musíš mat, toľko jedu koľko zo seba vypustas len preto ze ti človek oponuje...

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 Ak sa takto v zivote strachujes o vsetko, ako o zuby, tak to musis mat tazke... na internete najdeme kopec roznych clankov, kopec nazorov zubarov o tom ako bielit, ake sposoby bielenia su bezproblemove a bezpecne, aj kopec takychto clankov ako je tento, ktore maju za ulohu byt hlavne v sulade so smernicami EU na normy peroxidu. Poslala by som ti aj clanok od zubara, v ktorom si pamatam, ze pisal o tom ake bezproblemove je pre zdrave zuby aj domace bielenie kvalitnymi produktmi ak sa PRIDRZA NAVODU, ale nechce sa mi to kvoli TEBE teraz hladt. 🙂 Aj ja som ti poslala link a to hned prvy, ktory som nasla a vidis 🙂 ...Uz som ti povedala svoj nazor na teba, nemozes si bielit zuby? Tak nezavid nam, ludom so zdravym chrupom, ze to mozeme bezstarostne robit a nic zle sa nam so zubami nedeje, pretoze su jednoducho zdravé. Tebe by bielenie znicilo zuby, polamali by sa ti, povypadavali, omdlievala by si a neviem co este 🙂 Ludia so zdravymi zubami bielia bez problemov a nic sa im nestane, uz som ti posielala dokonca aj link na nazory ludi, ktori bielili pasikmi Crest, ale to je jedno, ty nebieľ, tebe by to uskodilo velmi... a tym som s tebou skoncila, skoda slov. 🙂

billam
22. jan 2014

@habibi78 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 Hovoris o sebe? 🙂 Ja sa len smejem, ja som v pohode. 🙂 neskusim dat negativne hodnotenie, pretoze ja som s pasikmi spokojná. 🙂 Preto som im aj uz davnejsie davala pozitivne hodnotenie. 🙂 A navyse, preco by som mala davat negativne hodnotenie, ak som s pasikmi spokojna? Ty si ich vobec niekedy mala? Nemala..ak si mala a bola nespokojna, dala si negativne hodnotenie a zmizlo? 😀 Nepolemizuj, ked nemas realnu skusenost ok? Je to zbytocne a velmi paranoidné... Heureka maže len podvodné recenzie, ktore si prida predajca sam. Urobi to raz a potom to uz nerobi (aj to len niektorý predajca, nie kazdy sa k tomu uchýli). Statisticka vzorka, čísla neoklameš. 🙂 Ludia su s pasikmi spokojni, staci sa tam pozriet a ja som tiez spokojná a verná zakaznicka a budem aj nadalej, tvoj strach z bielenia zubov ma nepresvedci o nicom inom...

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim neuveris ale dala som a zmizlo.... Dala som znovu a znovu zmizlo.... Ale ty uz chvalabohu so mnou nekomunikujes pretože uz si dosť dlho mimo tému a nám paranoidnym to vadí ked sa od pásikov v téme prejde k internetovej službe Heuréka 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 😀 nekecaj, nic si nedala, vymyslas si. 🙂 Si typicky priklad anonyma 🙂 anonym moze na internet napisat hocico, hocico si vymysliet, nikto nikdy nezistí ci hovori pravdu.
Este ti uvediem príklad ako dlho vydrzi v eshope negativna recenzia (a nie jedna), aj ked ty bohuzial neveris ani tomu co vidis: http://obchody.heureka.sk/etani-sk/recenze/?f=4 To je priklad toho, ako dlho na nejakej webstranke pobudne negativna recenzia. 🙂 Co tak napriklad 7 mesiacov a stale tam tie negativne hodnotenia su...?... Aj ked ma tento predajca pomerne malo recenzií a asi by sa mal starat viac o to aby boli tie negativne vymazane, vsakze? 🙂 Aspon teda podla toho co by povedala tvoja hlava...
A ano, presli sme od temy pasiky k heureke, kedze niekto sa tu pytal na pasiky a tam najde NAJOBJEKTIVNEJSI nazor na pasiky = od ludi (overenych), ktori pasiky niekedy NAOZAJ pouzili. A nie tu, v anonymnej internetovej diskusii laikov a pochybnych anonymov...tu moze napisat o pasikoch hocikto hocico...aj ty, ze si ich pouzila a dala dve negativne recenzie, ktore zmizli 😀 😀 😀 Napis prosim do heureky, ze si dala dve recenzie a ze zmizli. Napis im to prosiiiiim: julia.padychova@heureka.sk ........ 😢
Ale nestrapnuj sa tu takymito vymyslami...heureka maže len podvodne recenzie a nie vsetky negativne recenzie, ako to tvrdis ty. Hore mas dokaz 🙂 FAKT 🙂

billam
22. jan 2014

@habibi78 to bude podľa mna vedľajší účinok z tých pasikov 🙂 🙂 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@billam Typicky priklad cloveka, ktory nevie, ale mudruje,,,, len aby ti nekleslo ego, co? 🙂 Pouzila si niekedy pasiky Crest? Nie, nikdy...co uz. 🙂 Ale mudruješ 😀 Ak si ich nepouzila, tak naco lezies do tejto diskusie?...

billam
22. jan 2014

@ivanatim ja ich nemusím používať...vidím, čo to robí s tebou 🙂 🙂 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@billam Nevidis ... 🙂 🙂 🙂

billam
22. jan 2014

@ivanatim vidím...🙂

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim ty o mne nebudeš písať ze klamem osoba jedna zakomplexovana, hlúpa a obmedzená.... Moja negatívna recenzia nebola ohľadne pasikov, kedže tie nepotrebujem ale bola... A ked ju niekto opätovne vymaže tak mam v paži, pomyslím si svoje a nebudem si dokazovať svoju pravdu silou mocou tak ako ty. A drž sa témy ktorou su PÁSIKY ktoré ja vo všeobecnosti neodporúčam, lebo laik nemá vedomosť o kvalite svojich zubov a moze si viac poškodiť než pomôcť. Svoj názor si povedala ja tiež, myslím ze stačilo a ostatne uzivatelky to uz obťažuje.
Nemam rada napätie ani osobne útoky a táto diskusia s tebou mi uz naozaj nie je príjemná.

ivanatim
22. jan 2014

@billam Chapem, dosli argumenty k teme, tak si sa uchylila k takymto nezmyslom... 🙂

siska2703
22. jan 2014

ja len mozem k tejo teme len tolko povedat dala som si vybielit zuby u dentalnej hygienicky trvalo to skoro necele 3 hodiny, ale vysledny efekt stal za to. Vybielit sa podarilo o 6 odtienov az, nanasa sa na kazdy zub peroxid, s malou kefkou, necha sa 15 minut posobit na zube a potom sa zotrie a znova sa nanasa peroxi toto sa opakuje 4 krat, pokial vam zuby nezacnu citliviet a poviete ze uz dost,,,da sa to vydrzat, usta mate otvorene dost dlho- nasadia sa take nosice na pery, aby ste sa vobec nedotkli zubov pocas bielenia, pretoze peroxi je silny. zle sa vam preglga ale dava sa odsavacka do ust, a do ust sa vlozi taka tycinka aby sa vam jazyk nedostal do predu a taktiez nedotkol zubov, lebo to stipe,,,,po 4 nanasani peroxidu na zuby mi zacali citliviet, tak sa ma spytala zubarka ci este jednu vrstvu dame , som povedala staci,,, po tom som nemohla jest a pit 3 hod,,,zuby zostali strasne citlive vsetky,,,,po ukone pocas toho ako sa bielili skoro vobec ale potom ako sa to ukoncilo,,,velmi boli citlive a bolest stupnovala,,,nedalo sa to vydrzat,,,,najhorsie na tom bolo ze bola vtedy zima a mrzlo vonku tak o to to bolo horsie ten chlad na zuby,,,,dostala som potom nosice na zuby, ( to sa urobili den pred zakrokom, odtlacky zubov) a na tie som si este doma dobielila na 4 dni po troske davala, a na citlivost som dostala gel kt, som si nanasala ako som citila citlivost zubov. Je ale velmi dolezite ze musite drzat bielu dietu pocas 3 tyz , pretoze zuby sa mozu zafarbit , trochu od stravy, tak nic som nemohla farebne, rajciny, kavu , caje, len syry som jedla jogurty a slepaciu, polievku,,velmi malo som jedla,,,🙂 ale potom vyzledny efekt stal za to. a hlavne v lete to bolo velmi vidiet ako ste opalena este o to viac,,,neni to lacna zalezitost, ale urcite ak mate dobrehe dent. hygienika odporucam. A ano treba mat najprv porobene zuby, a neozte mat kazy pokial si to idete dat robit,,,,Vela stastia pri bieleni 🙂 😉 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 Ano, tato diskusia je a aj bola o pasikoch. A kedze sa uzivatelka pytala na nazory ludi s pasikmi Crest, tak som jej tu dala najvacsiu objektivnu statisticku vzorku ludi, ktori vyjadrili svoj nazor s pasikmi Crest, aku na internete moze uzivatelka najst. Moze sice najst aj rozne diskusne fora ako je aj toto forum, ale sem moze pisat nazor hocikto, anonymne, nepravdivo atd. Tam pisu len skutocni pouzivatelia pasikov Crest, preto som jej tu dala link na recenzie overenych zakaznikov heureky. To myslim ze bude uzivatelke uplne stacit, mas pravdu, nech si uzivatelka, ktora sa tu pytala na nazory ludi POUZIVAJUCICH pasiky Crest, sama urobi nazor comu bude verit...

billam
22. jan 2014

@ivanatim no vidím, že si tie pasiky použila aj na mozog 🙂🙂 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@billam Ako som uz povedala, dosli ti argumenty 🙂 Nebudem sa k tebe vyjadrovat, chod si pozriet Televizne noviny 😉

billam
22. jan 2014

@ivanatim ja sa vyjadrujem k pasikom...nie k zubom 🙂...aj televízia vymyva mozog....ale ten už je vybieleny 🙂

lucinocka
22. jan 2014

diskusia na vecerne pobavenie:D precitala som 3 strany a ku pasikom boli asi 4 komentare:D

billam
22. jan 2014

@lucinocka 🙂...presne 🙂..je rovnako potrebná ako tie pasiky 🙂

lucinocka
22. jan 2014

@billam svagrina si chodi bielit zuby ku zubarom, vystihne si akciovu cenu, v chorvatsku je to nieco take ako na slovensku zlavomat a za lacne prachy si profesionalne da vybileit zuby...urcite by som sa doma netrtkala s pasikmi🙂

billam
22. jan 2014

@lucinocka veď aj ja...verím zubarom nie pasikom 🙂