icon

Biopsia krčka maternice

kumud
14. júl 2016

Ahoj chcem sa svami podelit o dnesnu skusenost. Pred 3 dn.som zistila ze ma caka ambulantne biopsia krcka maternice 3 dni som googlila a bolo otom popisane kade co mala som taky strach ze som tam ani ist nechcela zeny pisu ako to boli ako krvacali ake krce v bruchu mali potom atd bola som fakt na infarkt! !!!😲😲
Dnes rano som dosla ku Dr (oni vravia ze nech si da zena pred tym ibalgin aalebo nieco )nedala som si nic nakolko lieky moc nemusim
Lahla som si cela vystrasena a cakala na ten štik ako velmi to bude bolet a Ci tam nahodou neodpadnem
A zrazu dr sa ma opytala bolelo? ??ja ze nie to bolo ono ?!nato mi odstikla este 3 dalsie vzorky a mozem povedat ze som necitila ani len najmensie ustipnutie bolo to max.prijemne a bezbolestne
Takze vsetky zeny chcem vam povedat ze vobec sa nemusite bat a hlavne negooglite nic! !!!zvlasnej skusenosti mozem povedat ze cytologia je neprijemnejsia ako biopsia. ..ale treba mat asi aj dobreho dr
Drzim palce

Strana
z2
anonym_d0bee1
12. júl 2025

Myslím že ide aj o lekára ako to spraví, po mojej biopsii som krvácala skoro týždeň a keby som nedala na svoj šiesty zmysel mohlo sa stať aj horšie. Tak veľmi som začala krvácať po týždni že som ostala malátna. Na pohotovosti mi neverili, vraj mám len taký menzes silnejší. Odišla som s dvoma štychmi na krčku maternice, keďže inak im to ošetriť nešlo.

A samotná procedúra? Des a hrôza. Ja vydržím kadejakú bolesť, ale pri tomto sa mi normálne od bolesti na chvílu zatmelo pred očami.

Strana
z2