Bodavá bolesť rebier
Ahojte už asi týždeň má z ničoho nič začalo bolieť pod prsiami na pravej strane taká bodavá bolesť aj keď len ležím a nič nerobím ... A už mi to udiera aj dozadu do chrbta tam ako sa zapína podprsenka ... Som už viac ako 10 rokov po operácii skoliozy a nikdy som takéto bolesti nemala ..na pohotovosti mi bolo povedané že to je nervové z chrbtice ... Stretol ste sa s tým niekto ?
@sisinkaaaa zlcnik mas ok?
@balerina2025 myslím že áno nikdy som s ním nemala problemy
@balerina2025 myslím že áno nikdy som s ním nemala problemy
@sisinkaaaa lebo ma napadol pricvaknuty nerv ale to mne prejde za 1-2dni a nie tyzden. asi by som sla k lekarke. moze to byt zaludok, ci zlcnik. pankreas...jedla si dake tazsie veci? ano bolest sa objavuje aj ked lezis. praveze vtedy je vyraznejsia.
@sisinkaaaa lebo ma napadol pricvaknuty nerv ale to mne prejde za 1-2dni a nie tyzden. asi by som sla k lekarke. moze to byt zaludok, ci zlcnik. pankreas...jedla si dake tazsie veci? ano bolest sa objavuje aj ked lezis. praveze vtedy je vyraznejsia.
@balerina2025 mňa to boli aj keď sa len dotknem toho rebra a mám to tam citlivé na studené veci
@balerina2025 mňa to boli aj keď sa len dotknem toho rebra a mám to tam citlivé na studené veci
@sisinkaaaa nemozes mat narazene?
@sisinkaaaa nespadla si?
@sisinkaaaa nemozes mat narazene?
@balerina2025 skôr ma napadlo či to nebude natiahnuté alebo niečo lebo som dvíhala ťažké v robote
@balerina2025 skôr ma napadlo či to nebude natiahnuté alebo niečo lebo som dvíhala ťažké v robote
@sisinkaaaa jasne ze moze, to si v uvode nenapisala. mas mozno natiahnuty sval co sa upina na rebro. lieky na bolest nepomahaju?
@sisinkaaaa jasne ze moze, to si v uvode nenapisala. mas mozno natiahnuty sval co sa upina na rebro. lieky na bolest nepomahaju?
@balerina2025 troška . Beriem midocalm a flector
@balerina2025 zajtra idem k doktorke tak sa vypýtam na rontgen
@balerina2025 zajtra idem k doktorke tak sa vypýtam na rontgen
@sisinkaaaa urcite chod k doktorke. drzim palce.

@sisinkaaaa zlcnik mas ok?