Bojím sa, že mám rakovinu
Viem že to je zbytočne sa popredu strachovať ale ja už sa posledné dni cítim naozaj zle a bojim sa o seba. Nemala ste niektora take pocity ? Alebo nejaké skúsenosti ľudí s rakovinou ako sa cítili ? Viem že mám ísť k lekárovi , pôjdem hneď ako sa mi bude dat 🙏🏻
Ja som 2mesiace po pôrode a cítim sa strašne. Tráviace problémy som mala aj pred tehu no teraz sa mi akoby znásobili. Ale nejde tak o to , ale mám úplne aj take že niekedy zle vidim(furt si musím oči pretierať žeby sa mi rozjasnilo) únava , vkuse nejaké vyrážky(čo som ja nikdy nemavala ) , bolesti tela , chudnem (z čoho mam stres lebo som dosť chuda a každé kilo dole má stresuje ) a pritom jem stále rovnako , takú nestabilitu cítim a je mi stále do placu (čomu nerozumiem vôbec ale takýto strach o seba a myšlienky som nikdy nemala) …
Ku podivu reuma, najskôr potišku klopala tvojimi príznakmi, potom som mesiac chcela doslova umrieť, kvôli bolestiam, kým som sa dostala na vyšetrenie 🙃. Zimnicu môžeš mať, keď ti stúpa teplota, zvýšená teplota zvyčajne signalizuje zápal v tele. S vyšetrením u dr by som nijak neotáľala a šla čo najskôr.
Toto vobec nemusi byt rakovina, len unava. Chod na krvny obraz, mozno mas malo zeleza. Mne sa po porode tiez vselico dialo - zhorsila sa mi intolerancia na mlieko a z tojho som mala taky ekzem, za az...cely prsnik az po rebra, svrbelo ma to az som plakala. Ja som plakala pol roka po porode - bola som strasne nevyspata a hormony so mnou mavali jedna radost.

@denkabemommy aké prosím ?