icon

Bolesť chrbta a končatín: Čo to môže byť?

16. sep 2024

Dobrý deň, už pár dni ma boli chrbát, no dnes je to extrém. Bolesť v dolnej časti chrbta, ktorá vyžaruje do rúk a nôh, pichanie v kolenách, a v oblasti nad lopatkami. Je to taká pichava bolesť. Prosím vás ma niekto podobnú skúsenosť? Čo to môže byt? Veľmi sa bojím, že to je rakovina. 😭

Strana
z2
kikusenka1
16. sep 2024

Myslím ze ani atestovany lekár by bez vyšetrenia takto nadialku nevedel stanoviť diagnózu. Nieto ešte mamičky v tomto fóre...

stanulienkat
16. sep 2024

Zase ty? Uz mas dvanastu rakovinu. U psychiatra si bola?

pribinak
16. sep 2024

Prečo hneď rakovina?
Možno platničky?
Ak hneď vo všetkom vidíš rakovinu, asi by si sa mala porozprávať s psychiatrom, normálne to nie je

mamina7070
16. sep 2024

truhlu kupuj rovno

autor
16. sep 2024

@kikusenka1 zaujímali ma osobne skúsenosti či sa niekto s týmto stretol a čo to bolo

stanulienkat
16. sep 2024

Zacinas byt nebezpecna sama pre seba.

alexnina777
16. sep 2024

Treba navštiviť v tomto poradí: lekára, fyzioterapeuta, chiropraktika, ortopéda, neurológa… poradie si možeš aj zameniť… Na Modrom koníku ti vyšetrenie nikto nedokáže urobit cez dispeley počítača

stanulienkat
16. sep 2024

@alexnina777 uplne prvy by mal byt psychiater.

tykat
16. sep 2024

Ty skor umres od strachu ako na rakovinu. Mam pocit ze nepises prvy x.

autor
16. sep 2024

@stanulienkat tak to je smutne že keď sa človek necíti dobre a pýta si radu alebo názor tak ho posielate za psychiatrom

guudy
16. sep 2024

Autorka, pytat radu si mas od lekara🙄. A ak je pravda, ze tu niekolky krat takto vypisujes, tak je namieste aj ten psychiater.

autor
16. sep 2024

@guudy píšem tu prvýkrát a riešim to s lekárom len som chcela počuť názor niekoho kto možno mal niečo podobne 🙂

guudy
16. sep 2024

Tak to nadalej ries s lekarom. ‘Nieco podobne’ bude znamenat inu diagnozu ako mas ty.

erickatt
16. sep 2024

Nie, toto rakovina nie je. Rakovina boli az v poslednom stadiu. Toto smer neurolog, ortoped a ak teda mas taketo stavy paniky casto ano aj psycholog

stanulienkat
16. sep 2024

Nepises sem prvy krat a priemerne inteligentny clovek si domysli, ze nie kazdy pich je hned rakovina.

autor
16. sep 2024

@stanulienkat To áno lenže to nie je jeden pich. Je to dosť intenzívna bolesť ktorá sa zhoršuje pri dlhšom státí, v dolnej časti je pichova a hore tlaková, ako keby tam niečo tlačilo.

stellarstar
16. sep 2024

Zlatko mňa bolia kríže, dnes ráno mi cvaklo medzi lopatkami, večer som u klienta skoro skolabovala kolegyňa ma už ratovala, zaplavil ma totálny pot a dla kolegyne som bola biela ako stena. Myslíš že to bude rakovina?

ahhola
16. sep 2024

@stellarstar nebude🌷zajtra k mudr. a napis, co to bolo

16zolik16
16. sep 2024

Môže to byť hocičo, tu ti nikto nepovie diagnózu,iba lekár. A myslieť hneď na rakovinu je to nablbšie čo môže byť

stellarstar
16. sep 2024

@ahhola ja viem že nie 😁 z jednej str vyčerpanosť

cacianka
16. sep 2024

Už máš kúpenú truhlu a vybrané šaty?!
Myslieť si, že rakovina v počiatočnom stave sa takto prejavuje, je čisté bláznovstvo. Rakovina v podstate bolí až v konečnom štádiu, keď už je daaaaavno zistená z iných dôvodov, prejavov, stavov. Nie bolesť v chrbte.
Toto môžeš mať z ortopedickych a neurologických dôvodov, tak šup k lekárovi riešiť neurologické a ortopedické vyšetrenie, potom rehabilitácie.

autor
16. sep 2024

@cacianka tak to sa teda mýliš, veľa ľudí nemalo žiadne príznaky , nic im nebolo až jedného dňa, napriklad , z ničoho nič odpadli a zistili im to. Poznám človeka ktorého začal boliet chrbát a zistilo sa to. Takže nemusí byt už dávno zistená.

cacianka
16. sep 2024

Aj ja poznám desiatky pacientov, pracujem na
onkologii...

taktotedanie
16. sep 2024

No kedze mas bolesti v dolnej casti chrbtice tak to nema suvis s bolestami ruk a bolestamimedzi lopatkami- anatomicky to nieje mozne
Takze okrem driekovej chrbtice mas problem aj s hrudnou a krcnou chrbticou
Chod si zajtr po vymenn listok k vseobecnemu na neurologiu

autor
16. sep 2024

@taktotedanie áno, napísala som, že hore v oblasti nad lopatkami pociťujem také akoby tlaky a v dolnej časti skôr také pichanie. Rozmýšľala som či to nemôže byt aj zo stresu alebo z dlhého statia lebo pri tom státí som cítila bolesť v dolnej časti chrbta.

taktotedanie
16. sep 2024

Pochybujem ze mas rakovinu
Chod si na vymenny listok k vseobecnemu na neurologiu daj si guajacuran a ukludni sa

kikusenka1
17. sep 2024

Nuž neviem. Mňa keď boli chrbát tak ma nenapadne ze mam rakovinu😂

kikusenka1
17. sep 2024

A bacha na silu myšlienok aby si si ju náhodou fakt neprivolala😉

autor
17. sep 2024

@kikusenka1 asi ta neboli stále intenzívne a bolesť sa nezhoršuje.

Strana
z2