icon

Bolesť chrbta a končatín: Čo to môže byť?

16. sep 2024

Dobrý deň, už pár dni ma boli chrbát, no dnes je to extrém. Bolesť v dolnej časti chrbta, ktorá vyžaruje do rúk a nôh, pichanie v kolenách, a v oblasti nad lopatkami. Je to taká pichava bolesť. Prosím vás ma niekto podobnú skúsenosť? Čo to môže byt? Veľmi sa bojím, že to je rakovina. 😭

Strana
z2
kikusenka1
17. sep 2024

Miesto vypisovania sem si mala ísť k lekárovi. Nie neboli ma pretože keď ma niečo boli nekonzultujem to tu ale s lekárom predsa. To dá rozum

zuzana33355
23. okt 2024

Ahojte baby čítam ako to tu píšete no ja mam taky problém už mesiac mam zavraty akonáhle sa preklonim dole alebo nieaka záťaž tal mam kolotoč teraz koncom týždňa to bolo také ze ma začalo pichať na pravom ramene a vystrelovalo to až k hrudi bola som na vyšetrení brali mi krv je tip top na neurologii mi povedali ze preťažené svalstvo no nakoniec som sa objednala na ortopediu a na rengene mi bolo zistené chronicky polytopny vas plus skolioza 10 st beriem od včera lieky ja by som sa chcela opýtať či ste malý takýto problém pýtala som sa lekára a ten povedal ze zavraty si určite spôsobené s chrbticou tak iba poprosím o radu ci ste mala takýto problem

Strana
z2