icon

Bolesť hlavy na spánkoch

inhibiitor
7. apr 2021

Ahojte, idem si k vam po radu. Asi mesiac ma bolieva hlava na spánkoch, piska mi v uchu dnes ma ucho zacalo aj boliet. Mam problem s krcnou chrbticou, asi mesiac cvicim sm system pravidelne no zatial ziadna zmena k lepsiemu. Co by to mohlo byt? Tlk u lekara som mala okej a aj vtedy som mala tie bolesti hlavy . Obcas mam aj tlak na hrudi avska nie zo psychiky (beriem ad uz rok). Co by to mohlo byt? Moze to robit ta krcna ?

Strana
z2
marika1066
4. máj 2025
@tomas21111

@marika1066 ľudský mozog je zvláštna to vec, nejakú časť ovládame, iné časti fungujú samo sebou a tak je to dobre. Poviem to priamo na spánkoch má každý v podstate " radary, antény" , aj keď to znie ako scifi... zároveň odtiaľ vychádza silná ochrana. Tieto radary fungujú v obmedzenej miere u každého, preto vieme vycítiť ak sa z niekým stretneme isté veci aj bez slov, charizma napríklad... ak sa vystavíte liečiteľstvu, najhoršie " energiám" aj na diaľku Vám pošlú... tieto radary zosilia sa mnohonásobne istým smerom. A keď sa to stane vypínste si nevedome ochranu postupne. Ja som sa vystavil energiám, odpálilo mi ochranu úplne... tie "energie" Vám pár minút energiu dávajú na dané miesto, no vtedy to len začalo, dorážalo to dlho ešte a snažilo sa brať energiu a keď nabehla ako tak ochrana, cítil som že to doráža hlavne ako tlak na spánkoch aj ako chlad po tvári a rukách. Ale bol som šťastný že sa to nedostane až tam kam je to najhoršie. Čiže niečo sa k Vám tlačí, ale obrana vďaka Bohu funguje. Ak ste sa takému vystavili, nikdy to už nerobte... liečiteľstvo môže mať aj iný dosah a to má zas prejav v zadnej časti hlavy. Opýtam sa ešte jednu vec, odkedy máte tie tlaky na spánkoch... nemáte aj zvýšenú chuť prejedať sa?

@tomas21111 takto, ja som po operácii krčnej chrbtici, už to budú dva roky, mám tlaky aj vzadu v hlave aj krku a na spankoch, myslím ze to bude tou operáciou

tomas21111
4. máj 2025
@marika1066

@tomas21111 takto, ja som po operácii krčnej chrbtici, už to budú dva roky, mám tlaky aj vzadu v hlave aj krku a na spankoch, myslím ze to bude tou operáciou

@marika1066 Verme, že to prejde. Len to neriešte liečiteľom.

marika1066
4. máj 2025
@tomas21111

@marika1066 Verme, že to prejde. Len to neriešte liečiteľom.

@tomas21111 ďakujem

sisa2010
4. máj 2025
@tomas21111

@sisa2010
@sisa2010 nezúčastnili ste sa niekedy liečiteľstva alebo posielania energií alebo niečo podobné?

@tomas21111 Raz som bola u jednej liečiteľka mala som určité zdravotné problémy a dosť mi pomohla. Povedala mi že mám veľmi slabú auru. Pracujem v ženskom kolektíve a pri stretnutí niektorých ľudí mávam pravidelne bolesti hlavy, žalúdka a cítim sa unavená ako bez energie. Nezaberaju žiadne tabletky. Ľudovo povedané" spadnutie z očí"Používam babkine bylinky umývanie v bylinke čistec.Jedine to mi pomáha.

tomas21111
4. máj 2025
@sisa2010

@tomas21111 Raz som bola u jednej liečiteľka mala som určité zdravotné problémy a dosť mi pomohla. Povedala mi že mám veľmi slabú auru. Pracujem v ženskom kolektíve a pri stretnutí niektorých ľudí mávam pravidelne bolesti hlavy, žalúdka a cítim sa unavená ako bez energie. Nezaberaju žiadne tabletky. Ľudovo povedané" spadnutie z očí"Používam babkine bylinky umývanie v bylinke čistec.Jedine to mi pomáha.

@sisa2010 ten žalúdok s tým súvisí veľmi tesne to je fakt... a spánok je v pohode?

tomas21111
4. máj 2025
@sisa2010

@sisa2010
@sisa2010 mne ako kresťanovi bolo ťažšie prijať niektoré veci, ale aj tí číňania majú z časti pravdu, existuje zásoba energie s ktorou disponuje vaše telo a duch a tiež ochrana pred žiarením a nežiadúcim vplyvom a cudzopasníkom... je možné že máte slabšiu ochranu, ale to z očí vyhoďte zo svojho života... viem že to je a funguje, ak tomu prepadnete, bude sa to stávať často a je to zloba, bude Vám to škodiť

Strana
z2