icon

Bolesť hlavy po angíne: Čo robiť?

mon_day
23. jan 2025

Ahojte, uz týždeň ma pobolieva hlava, posledne dní sa to stupnuje a musím si dať paralen, ktory mi to zmierni, nie úplne odstrani. Boli ma čelo, teda medzi obočím, na dotyk, pri zohynani a pohybe intenzivnejsie..
Pred dvomi týždňami som mala anginu, upchate dutiny.. zostal mi tam nejaký bacil ci co sa deje? Teraz mi nič nieje, žiadne sople, tlak myslim ok, len ta bolesť...Nechcem za každú blbosť volať doktorke. No zas ani niečo podcenit, keď mám malé deti.
Volať doktorke ci čakať, že to prejde?
Ďakujem

rebi789
23. jan 2025

@mon_day choď doktorke

tanika
24. jan 2025

@rebi789 problem mozu byt kludne dutiny , kup si sinupret akut alebo forte, teplo suche na celo a dutiny, protizápalovy liek a , kvapky do nosa aj ked nechas nadchu urcite to tam mas poupchavane v dutinách . Morskú vodu a ked nebude dobre smer lekár v pondelok . Najlepsie na orl nech pozru dutiny.

tanika
19. feb 2025

No ahoj ako si dopadla??? Čo bola si aj na orl ??

mon_day
autor
21. feb 2025

@tanika ahoj. bola som u vtedy v piatok u svojej dr a predpisala mi nejake lieky a antibiotika na dutiny.. poslala ma aj na orl, tam ma poslali na rontgen dutin.. ale na ten som uz v pondelok nesla lebo cez vikend sa to zlepsilo.. este ma to chvilu bolelo, ale boli sme na dovolenke pri mori a tam mi to uz uplne preslo... takze boli to nejake pozostatky hlienov v dutinach.

tanika
21. feb 2025

@mon_day mozem sa spýtať co ti dala ??? Aké lieky ? Atb ??? Aj si fukala farebne hlieny??? Kolko ti to asi cele trvalo ??? Ono adi aj to more a teplo pomohlo . Dik moc za odpoved a radu

mon_day
autor
21. feb 2025

@tanika myslim ze zinnat sa volali. Chcela mi dat iné lenže ja ešte kojim, tak najprv skúšala ci nechcem odstavit a potom mi zinnat predpísala.. este k tomu sinupret a cezera...
Ja som mala anginu a zelene sople aj 2tyzdne.. potom tyzden som bola zdrava a po tyzdni ma zacala ta hlava boliet, ale nemala sople, nic mi nebolo, len ta hlava..

tanika
21. feb 2025

@mon_day ďakujem moc