Bolesť hlavy z krčnej chrbtice

marca12
18. feb 2017

Kazde rano a cele dni ma boli hlava. Snazim sa cvicit,spim na anatomickom vankusi,v praci sa snazim spravne sediet. Uz som z tej bolesti nervozna a znechutena,nebavi ma nic. Co vam pomohlo? Zmeni sa to niekedy?

locko007
18. feb 2017

Mne bolesti trvali mesiac, bolo to v novembri. Noc bola bez bolesti, ale ako som vstala, tak to začalo. Pomohli mi náplasti Flector a musela som mať stále na krku šál, proste držať krk v teple.

marca12
autor
18. feb 2017

@locko007 ja toto uz mam roky,bola som aj u fyzioterpeutky na napravani. Asi pojdem k ortopedovi

lilyianka
18. feb 2017

@marca12 ja som to mala skoro rok..pomohol tvrdy mateav,anat.vankúš,joga na krcnu chrbticu,masaz pravidelna...aspon raz tyzdenne na zaciatok...
Ako vies ze to mas z krcnej chrbtice?

siska53
18. feb 2017

@lilyianka Ja toto musim uz tiez zacat riesit. A ono to citit,ze je to z krcnej.. Lebo mne napr. to ide od lopatiek cez kene stavce az do hlavy,ja presne viem,kedy je to od krcnej a kedy nie.
@marca12 no urcite chod,mozno ta posle aj na MR (alebo aspon rengen) a k neurologicke a nasledne k rehabilitacnemu doktorovi..

timi_timi
19. feb 2017

@marca12 ja tym trpim uz roky. Pri bestiach pomaha len suche teplo, pripadne mne aj horuca sprcha. Mam raselinovy vankus aj s otrubami (su na zohrievanie). Reba poctivo kazdy den cvicit. Moze to byt aj stresom stuhnutie, dlhe a zle sedenie. Dobre su aj masaze. Chodila som na natahovanie stavcom, poslal ma ortoped, ale potom to bolo zas to iste. Bez satky, salu nechodim nikam a hlavne nesmiem nosit nic tazke. Ja som dopadla az tak, ze mi napravali stavce. Uz nikdy viac!!! Je to ako na horskej drahe, niekedy dlho nic a potom aj tri dni v bolestiach. Mne byvalo az od zaludka zle vtedy. Drzim palce aby bolo lepsie 😉

chulieta
5. mar 2017

V prvom rade si treba dat riadne vysetrit chrbticu, odporucam ortopeda, pripade aj neurologa, ci ocneho lekara. Treba zistit ci je bolest hlavy z oci alebo kvoli poruche statodynamiky chrbtice. Chranit krcnu ch.satkou, suche teplo, makke techniky, pripadne masaz a spravne volena rehabilitacia.

miriamka
18. jún 2018

@marca12 ahoj...kedy Ti bolesti presli...co Ti pomohlo?

janicka648
Odpoveď bola odstránená
Zobraz