Bolesť hrdla po gastroskopii
Ahojte, som týždeň po gastroskopii (cez nos) a stále cítim hrdlo. Počas vyšetrenia som prehltala sliny. Dnes stále cítim tlak, keď prehltnem tak akoby som tam mala niečo navyše, občas to cítim občas nie. Prehĺtať môžem, samotné prehĺtaním nejak nebolí, len cítim, že to hrdlo nie je úplne ok. Aj keď zohnem dole hlavu alebo si chytám hrdlo zvonka cítim tlak. Cmúľam aspoň Hydropastilky aby zmiernilo nepríjemný pocit. Mali ste to niekto podobne? Ako dlho to môže ešte trvať, mám len vyčkať? Či ísť s tým k obvodnej alebo na ORL, nechcem zas aby ma vysmiali...ďakujem vopred za radu.
To prestane
@ivik4 máte skúsenosť aj vy, že takto dlhšie trvá zotavenie? Nechcem preháňať ale ani to podceniť. Ďakujem
@majkabacovie mam len pocit, alebo si tu pisala asi pred 4 dnami, ze si 3 dni po zakroku a stale ta to tam boli. presne tento opis, si to ty? uz vtedy ti radilo niekolko zien, aby si s tym pre istotu zasla k lekarovi. nie, nie je to bezna vec, ak, tak velmi ojedinela. ja osobne mam za sebou asi 6 tychto vysetreni. podrazdene hrdlo som mala nanajvys par hodin po zakroku. dokonca som bez problemov hodinu po zakroku konzumovala stravu. tak radsej k lekarovi
@majkabacovie ja som na toto extra citliva a ty si bola este s tou tensou hadickou, ja klasicky, mne to trvalo aj 2 tyzdne, mne ale az na druhy pokus zaviedli sondu, ja mam silny davivy reflex, to bolo strasneee
@majkabacovie ja som na toto extra citliva a ty si bola este s tou tensou hadickou, ja klasicky, mne to trvalo aj 2 tyzdne, mne ale az na druhy pokus zaviedli sondu, ja mam silny davivy reflex, to bolo strasneee
@anonym_7e9425 chápem, možno, že reagujem prehnane a aj nervy/stres robí svoje, že sa na to príliš sústredím. Vám to po tých dvoch týždňoch prešlo samé? Proste potrebuje sa to úplne ukľudniť, zotaviť z narušenia asi...aj rodina mi hovorí, že to len musí odznieť. Kým nemám neznesiteľné bolesti, tak asi to netreba riešiť, či?
@majkabacovie Mala som nedávno tiež gastroskopiu /mám ju pravidelne raz ročne/ale cez hrdlo.Bolelo ma to ešte na druhý deň, ale nikdy nie tak dlho ako opisujete

To prestane