icon

Bolesť jazyka

tomasko27
7. mar 2014

Mate skusenost s bolavym jazykom?Bez srandy sa pytam,vazne.

Strana
z2
tomasko27
autor
7. mar 2014

@matkamirko Si dobraaa 🙂
To uz je druha vec ze k comu,komu🙂

hydrogenium
27. jún 2015

@tomasko27 niesi len alergicky ?

nelinka626
21. okt 2016

@matkamirko
@tomasko27 ahojte, je to tu síce staršia téma, ale ako je to teraz s vašimi jazykmi? Mám podobné problémy, štípanie, pálenie a bolesť jazyka, ale nemam žiadny povlak. Bola som aj na krčnom a všetko OK. Ide ma z toho rozvrhnutým, mám strach aby to nebolo niečo zlé. Vďaka za odpoveď

tomasko27
autor
21. okt 2016

@nelinka626 Ahoj.Vies co bolieva ma po zemiakoch,vcera som si dala jednu hranolku a uz ma bolel.Dr mi povedala ze nemam jest to po com ma boli a bola som vybvena.

nelinka626
21. okt 2016

@tomasko27 vďaka, no to pekne, a na orl si s tým nebola? Mňa boli hlavne na ľavej strane vzadu a boli ma aj na tej strane v krku.

spageta85
22. mar 2020

Baby aj mna jazyk boli od februára už tretí raz už sa bojím o čo môže ísť ?

nelinka626
22. mar 2020

@spageta85 ahoj, vraj môže aj od krčnej chrbtice ale aj psychika to môže spôsobiť. Ja mám teraz opäť pár týždňov kľud. Inak bola som aj na krcnom aj u zubára a nič

spageta85
23. mar 2020

@nelinka626 takže bolieva to aj teba opakovane? Lebo mne sa to opakuje najhoršie že si tam nevidim ale prstom si to nahmatam kde má boli a teda na pohmat si tam necítim nič že napr zdureninu ranu alebo podobne...

nelinka626
23. mar 2020

@spageta85 áno tiež sa to vracia, už asi tri roky. Mňa bolí vtedy akoby celá ľavá strana, teda skôr ľavý bok jazyka od koreňa

juli03
23. dec 2022

@nelinka626 ahoj, aj sa ti to s tym jazykom nejako vyriesilo? Ja mam teraz problem len na opacnej strane... uz asi dva roky ma to trapi, bola som aj na sono, aj na krcnom na zaciatku roka a zaver, ze krcna chrbtica... teraZ ma to zacalo ominat znova, zubar povedal, ze je to z toho, ze nemam na tej strane zuby a ked sa dorobia, prestane ma to ominat...znova mam listok ku krcnemu, len psychicky som z toho uz riadne unavena...

nelinka626
31. dec 2022

@juli03 ahoj, cítim to občas, pravdepodobne tiež z chrbtice. Všetky vyšetrenia v poriadku. Bola to zrejme aj psychika, prestal som na to myslieť,tak prestala aj bolesť. 😉🙃

beruska9561
4. apr 2024

@juli03 ahoj ako sa máš dnes po čase ?

juli03
6. apr 2024

@beruska9561 ahoj, no, jazyk ma obcas este boli, ale aj podnebie - zistila som, ze sa mi to vysype z nejakých potravin - mam problem s histaminom a zvlast s kavou. a hrdlo ma bolieva casto aj napriek vybratym mandliam, ale nastla som si asi absces na obluku zozadu (ten sa mi zapaluje, ked mam nejakeho bacila a ked si ho najoxujem alebo tak, tak potom je dobre nejaky cas)... v podstate sa trapim dalej, ale aspon uz viem z coho

beruska9561
8. apr 2024

@juli03 ďakujem za odpoveď. ja mám tiež histamínovú, uvažujem, či aj tam nie je pes zakopaný. mne poradil obvodný užívať Milgamu N aj tri tabletky, že ako osoba, ktorá má problémy s trávením mám zhoršené vstrebávanie živín a aj vit. skupiny B. Tak som nasadila a čuduj sa svete, po 3 dňoch jazyk nepáli, neštípe, nebolí. Občas v ňom zacítim mravčenie, ale nie je to čo bývalo.

Strana
z2