Mal niekto problem s bolestou krcka a neprijemnym tlakom v oblasti krcka mimo tehotenstva? uz par dni ma trapia tieto bolesti,je to skor silny tlak,pobolievaju ma aj krize. menstruacia mi meskala 2 tyzdne, ale urcite niesom tehotna.robila som si niekolko testov,vysledok negativny a menstruacia nakniec dosla. som trosku vystrasena po niektorych clankoch na nete. zijem v zahranici a na vysetrenie sa tu caka par tyzdnov takze preto sa snazim zistit ci s tym mal niekto problem.
Nepamatam si ze by som mohla niekde prechladnut.sport nerobim ziaden.tak neviem :/
@miskaz Ja zasa mala kazdy druhy mesiac bolesti laveho vajecniku.... a to akurat v case kedy som mala ovulaciu..... tak som ten stav pripisovala k tomu ze to je ovulacia a dost silna,ale pred par dnami sa mi to prestalo pacit.... a tak som isla ku kamaratovi na gyndu a ten povedal ze sa mi lavy vajecnik otiera o stenu a preto sa zapaluje... tak po dlhom case som dostala ATB aj normalne a aj do vnutra... po dvoch dnoch mi je konecne dobre.... a podla lekara som prechladla aj.... a nemala som kde.... ked mozes zohnat tam u vas Svedske kvapky tie by si mohla vyskusat.... to su bylinky.... skusit toto pit.... ale radeji odporucam lekara.... a nech spravi vytery a vyskrab krcka... neboj bude to v poriadku... drzim palceky...
ahoj opýtaj sa odborníka na stránke www.poradnagynekologa.sk
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
nerobila si nejaký šport, že by sa to tam namáhalo veľmi? Ja som tak raz dostala prievan z vetrania v miestnosti a boleli ma z toho kríže veľmi, aj som mala tušim krátke tričko, že kríže pri sedení trochu vystrčené. Prešlo to asi po 2 týždnoch.