Bolesť krčnej chrbtice
mate niekto take problemi z krcnou chrbticou,ze vam pride naraz zle,zavrat citim ako mi poskoci srdce strasne neprijemny pocit,obcas akoby sa mi chcelo zahmlit pred ocami,potom to prejde,akoby sa mi zacvikol nerv a potom to ulavi,poradte co mam robit,co na to pomoze Dakujem
@michaella94 ano...zistila som ze suche teplo ked dam pride ulava...no aj tak mi to pride take nekonecne...stale sa necitim ako predtym
@miriamka skus tie lieky...mne pomohli najviac....
@michaella94 ktore?
@michaella94 aké lieky ti pomohli?
@janula2511 milgamma..myslim ze su volnopredajne popytaj sa v lekarni
@michaella94 a zaberá?
@janula2511 u mna ano...po zjedeny na druhy den to bolo omnoho lepsie a na dalsi den som bola uplne bez bolesti...uplne zdravy clovek 🙂
@michaella94 dnes som si kupila Milgamu...ako si davkovala a v com Ti ulavil?
mal niekto skusenosti s užívaním neuromultivit. Bojím sa nežiadúcich účinkov.
@veverickav prosím ťa čo si cvičila?
@luiana SM system
@veverickav ale to sú nejaké konkrétne cviky?
@anjelikdianka momentálne riešim rovnaký problém ako ste s tým v tedy dopadli ?
@veverickav nebolela vas zo zaciatku po cviceni SM viac hlava a nemali ste zhorsene zavraty? Dakujem

ahoj necitala som absolutne co ti radili predomnou ale napisem moju skusenost...posledny tyzden som mala take bolesti hlavy z krcnej chrbtice ze som nevedela fungovat...hlavne je mt chrbat a krk v teple...ja som nosila vkuse vestu potom som si nahrievala vrecusko s kostkami z ceresni a to prikladla....manzel ma kazdy druhy den masiruje a tusim su vlnopredajne lieky milgamma dala mi ich mama....a predvcerom sme si boli zaplavat...plavanie je dbre na chrbticu vseobecne....ja mam s krcnou problemy uz od detstva a toto mi vzdy pomoze....za 2 dni som bola fit 🙂