Bolesť nohy pri chôdzi

somavi
2. sep 2019

Ahojte , strašne ma boli noha hlavne pri naslapnuti. Dnes som už musela aj krívať ako ma bolela. Bolesť ľavej nohy mi trvá už asi 2 roky , ale tak mierne vždy a vždy to aj prešlo na nejaku dobu . No teraz je to neznesiteľne . Niekedy ma boli keď ležím , ale zvyčajne keď chodím , pri sedení ani nie . Miesto vôbec určiť neviem , mám pocit , že je to cela noha . Dosť výrazne cítim vpredu stehno . Neviete čo to môže byt ? Resp kam ísť ? Neurológ ci ortopéd ? Mám ísť najskôr k všeobecnému ?

janinah
2. sep 2019

ku obv. dr. po vymenny lístok a potom začať na neurologii..ale dva roky a nič s tým nerobíte?

ildiko36
2. sep 2019

@somavi ja by som ti odporucala neurologicke vysetrenie..ci nemas problemi s chrbticou L 4 a L5..ked mas vysmiknutu platnicku moze ti tlacit na duralny nerv a mozes mat podobne problemy..ale pre istotu by som absolvovala aj vysetrenie u gynekologa..ked ma clovek polipy a myomi..moze boliet zadna cast nohy.. tiez by som si dala urobyt sono ..dopplerove vysetrenie dolnych koncatin..mozes mat krčove ž.hlboko a
D dimer vysetrenie ci nemas krvnu zrazeninu

somavi
autor
3. sep 2019

@janinah nosila som malú stále na tom boku, kde ma pobolievala aj ta noha. Predošlej Dr. som spomínala , ta mávla rukou, že ma noha môže boliet z preťaženia . Potom to prestalo , tak som to neriešila . Dokonca som ešte behavala a všetko ok.Začalo to teraz opäť a intenzívne boliet .

bert22
3. sep 2019

@somavi jednoznacne by si mala ist k tvojej obdvodnej lekarke, povedat jej o tychto bolestiach a nech ti da vymenny listok na ortopediu a neurologiu.

tabakmirka
3. sep 2019

@bert22 Neviem či sa stretne s pochopením, po tom, čo ju aj vtedy už raz odpálkovala. Ja by som šla skúsiť najskôr k masérovi alebo k nejakému fyzioterapeutovi nech sa na to pozrie. Lebo nemusí to byť nič vážne