Bolesť obidvoch nôh a panická úzkosť

ewka1980
12. jan 2015

Prosím ak ste mala niektorá podobný problém napiste mi....Už asi tretí den,ma bolia nohy-Je to len v oblasti stehien ale len s predu,lýtka,aj v priehlavku na obidvoch,a spodok noh.....Už ma začina aj prava ruka boliesť v lakti....Som nskutočne vyčerpaná,unavená zo všetkeho-----Za posledný mesiac som mala toho veľa.2 pohreby v rodine...mamu mam teraz v nemocke....a zdr.problémy s malým (beháme po vyšetreniach) Ja sa liečim na uzkostnu poruchu...mávam panické záchvaty,strašnu uzkosť,a strach, závraty....a k tomu sa mi pridali tieto nohy....Už mam v hlave najhorší scenár..... Nevviem čo to može byť? Nestretla ste sa daktorá s tým?

jul11
12. jan 2015

@ewka1980 skus lekara nech vyluci fyzicke dovody.ale velmi pravdepodobne po opise situacie to bude vycerpanost a psychika.by som to riesila so psychologom alebo psychiatrom podla toho ku komu chodis

ewka1980
autor
12. jan 2015

@jul11 😉 dakujem veľmi pekne

kachita
12. jan 2015

Ahoj, ja viem, ze sa to s tebou ani neda porovnat, ale mne ked v oktobri zomrel psik, tak som zacala mat bolesti noh, mala som pocit ze ma palia zily a bola to iba psychika, vsetko som mala v poriadku. Aby si bola pokojna, chod na vysetrenie, ale podla mna s najvacsou pravdepodobnostou to bude zo psychiky, teraz mas toho viac ako 4 kone dokopy. Drzim ti palce (skus si davat magne+b6 a mozno nejaky benzak). Ale ak sa mas citit isto, chod k doktorke. Drzim palce.

manzanillaa
12. jan 2015

Možno môže mať tá bolesť nôh súvis s počasím...mňa tiež akurát bolia obe nohy, ale viem, že mi to prejde...určite si skús oddýchnuť...možno si celá zablokovaná, z toho nervového vyčerpania...a nesleduj sa🙂 Lebo sa Ti bude zdať, že Ťa bolí celý človek..treba zájsť k svojmu psychiatrovi a prekonzultovať momentálny stav..

zdenka264
12. jan 2015

Je to psychika,vycerpanost,prejavuju sa to bolestou svalov noh.akoze mozes si to ist dat pře istotu vylucit u lekara ale bude to psychosomatika.pomaha teply kupel vo vani,relaxacna prechadzka,ale skor aplikaci tepla

koby
14. jan 2015

viem,ze je to teraz tazke, ale ak nechces do seba davat prasky, mohla by si skusit telove sviecky....su uzasne. pomahaju pri zapaloch, fyzickych probl. a tiez pri strese...najdi si masera co sa tomu venuje. Ja to robim v TO.

deva_cka
27. okt 2016

Ja trpím panickou poruchou spojenou s depresiami už viac ako 10 rokov. Mam podobný problém ako ty a nechcem ťa s.trašiť ale ono sa to s tebou bude ťahať už celý život. Ja som sa už najedla antidepresív a ešte neviem čoho všetkého možného no žiaľ nič mi nepomáha. Tie bolesti noh mam práve teraz aj ja a keď zmiznú objavia sa zasa nejaké iné ťažkosti tak držím palce. Psychické problémy patria medzi nevyliečitelné len sa dajú utlmiť. Neboj sa niesi v tom sama. Veľa ľudí má takýto problém len sa boja o tom rozprávať lebo ľudia ktoý to nemajú a nezažili tak to nepochopia čo sa s tebou deje ale ja ťa chápem lebo to mám aj ja. Prajem ti pevné nervy a pokús sa nevšímať si to a bude lepšie 🙂 🙂

mia002
10. nov 2016

@ewka1980 môžem sa ťa opýtať ohľadom tej úzkosti, ako často máš zavraty?ja mám zavraty a myslím že to bude úzkosť,máš aj pocit že nedokážes udržať rovnováhu?

ewka1980
autor
10. nov 2016

@mia002 rovnovahu ani nie....len ma "mece" ako ožratu a zavarty denno denne

neferttiti20
10. nov 2016

ja riešim niečo podobne, začalo ma boliet cele telo, nohy-lýtka, triesla, kríže...problemy s krčnou chrbticou to mam dlhšie..vysadila som AD a uzkosti ma trapia momentalne stale tiež sa bojim neviem či to je z paniky či mi je niečo, v hlave už mam najhoršie diagnozy.

mia002
10. nov 2016

@ewka1980 aj ja mám pocit ako opitá,a máš aj nejaké lieky?ja mám občas aj depresiu, aj hnačky,aj divný pocit v hlave, ktorý ani neviem opísať ,úplne na začiatku som myslela že umieram, bolo to strašne, a pocit že sa zbláznim .

ewka1980
autor
10. nov 2016

@mia002 Ano mam ....liečim s auz cca 8 rokov,na panicku p

mia002
12. nov 2016

môžem napísať aké lieky beries.sú to antidepresiva?

deva_cka
10. sep 2017

momentálne jem Citalopram a cítim sa oveľa lepšie. Áno sú to antidepresíva.

juliet86
10. sep 2017

@ewka1980 moze to byt a velmi pravdepodobne to aj je z psychiky. Ja ti odporucam:
- psychoterapeutku a seminare z institutu virginie satirovej
- meditovat
- prechadzky v lese
- kvslitnu stravu spanok oddych
- odist niekam na par dni
- to co citis vnutri davat aj von tj byt kongruentna

huginko02
2. dec 2020

@deva_cka ako citam Vas prispevok...tak akokeby som videla seba...nohy bolia a palia,hlava boli a pali a vsetko je v poriadku...uz som psychicky z toho vycerpana ..idem 1.krat k psychiatrovi...som sa odhodlala...sama som si povedala...ze to nie je normalne