Bolesť po vytrhnutí predných zubov
Nakoľko stav zubov bol aký bol musela som konečne nabrať odvahu a strach bokom a začínam riešiť zuby . Bola som dať vytrhnúť zuby bral mi hore 6 a dole 2 čo boli zle . Mam za sebou už tých trhanie dosť a preto som nečakala že budem ešte trpieť po . Bolí ma hlavne časť kde boli predné zuby mňa by zaujímalo koľko môže trvať taká bolesť trhane bolo piatok a dnes je utorok a nepostrehla som úľavu boli aj predu podnebie začiatok ...... takže koľko môže trvať bolesť časti kde boli predné zuby ??????.Mám aj atď tie beriem od pondelka nakoľko to bolelo celé na dotyk a aj červené bolo .rany vyzerajú ináč ok len tie ďasná z boku sú červené 🙈kontrola až v piatok
@mamula20 to sa neuspava aspoň teda známa to mala tak že operačné dať tak preč normal pyžamo a prikrili jej tvár nad ústami a dali injekciu. Čakala že ju usmiať úplne tak Boh vie ako to naozaj je . Mne tiež dávali preč 3 koreň 10 minút sa s ním trápil bol len koreň všetko možné bral do ruky len aby dal preč a podarilo našťastie
@mamula20 no to áno . A nájsť zubára ktorý to urobí a ešte sa malo za to nezaplatí veľa 😁

@mamula20 Max čo ho mohlo trochu zabolieť a čo možno nečakal keď sa injekciu z vnútornej strany ďasná ale to je tak 1/3 sekundy ... Pôrod a zuby je rozdiel môj názor chlap by mal byť pri pôrode aby videl ako sa žena trápi aby si nás vážili .môj bol pri prvej dcére .pri druhej už nie lebo musel byť z prvou dcérou a pri treťom nemohol lebo bol začiatok covidu ...Ale až nerozoberame inú tému keď to sú tu zuby 😂😂 ale vo všeobecnosti je to taký pôrod zubov 🤣🤣🤣🤣