Bolesť pod pazuchou: Čo môže byť príčinou?
Ahojte , trápi ma už druhý mesiac možno aj viac …. Bolesť pod ľavou pazuchou ! Ide mi to do celej ľavej ruky , sem tam cítim pulzy silne v tej ruke .
Boli ma aj chrbát dosť .
No problém je ten že už som si načítala všeličo možné na googli rakoviny atd ….. mám úzkosti , beriem lieky na úzkosti . Cítim že ma začína bolieť už aj práva podpazucha … alebo si len domyslam netuším .
No ale poďme k veci , bola som na preventívnej 28.11.2024 krv ok , onkomarkery ok . Gynekolog ok !
Takže ja fakt už neviem čo sa deje , mám 3 deň zvýšenú teplotu , bolesť hlavy , v noci sa stále budím neviem spať . Ta bolesť ma neobmedzuje v bežnom živote … len je to nepríjemne a domyslam si už všelijaké scenáre ☹️ . Nemali ste niektorá takýto problém ??? Aaaaa Hrčka tam nieje .
Do ramena mi vystreľuje ta bolesť kvázi do celej ruky , niekedy sa to dá zniesť , inokedy už mi je až do plaču .
@pribinak obvodná som bola , som u nej ako uz na bežiacom páse .
Povedala mi nič vám nieje , som zdravé mladé 20 ročne dievča .
S tým že všetky výsledky sú ok .
@pribinak aaaa ešte u neurológa som sledovaná , kvôli tetanii mám krivú chrbticu podľa nich to môže ísť z chrbtice a že si nemám namyslat .
@javiemvsetko tak potom smer rehabilitácie
@kittykat22 ach , ako dlho si to mala ??? Lebo to sú bolesti také že ufff ale hmatám si každý deň podpazuší a nič … akurát sa mi zdá že prsník ľavý mám naliaty
@javiemvsetko ja som mala presne to isté, obehala som gynekológa, obvodného a aj sono prsníkov.
Všetko som to mala z krčnej chrbtice, začala som cvičiť a chodiť na masáže, niekedy sa mi to vráti keď zanedbávam cvicenie a masáže.
@javiemvsetko mesiac - ale fakt bolest kazdy den. Neviem ci som blbo spala alebo co sa dialo ale fakt mesiac - skoro mesiac a pol so mala bolesti. A nakoniec nic. Tiez som hladala hrcky, opuchy, nieco - a nic tam nebolo.
@kittykat22 a tiež pod pazucha bolela ??? Až z toho celá ruka ??

Tak gynekológ nerieši vserko. Špecializuje sa na dosť iné časti tela ako je pazucha
Čiže zajtra smer obvodná a tá Ťa nasmeruje ďalej, napr neurológ