Bolesť pri prsníkoch
kočky poradte...začalo to ked som si kupila ergo nosič a chcela po dokotoroch nosiť malého nakolko vajíčko mi bolo dosť ťažke a kedže som po cisárskom bolelo ma aj dosť podbruško z toho...nedalo mi to bola som na gynde všetko ok vriedok na krčku maternice dal mi nejake tabletky na vkladanie...no ine som chcela...ako som ho začala nosiť podotýkam že nenosím každý den max tak raz za týžden začal ma bolieť chrbat..na koníkovi mi aj dalšie kočky povedali že ich tiež bolí že to je z toho...chrbat stale bolí už som objednanna na masaž no začalo ma bolieť akokeby medzi pravým prsníkom a pazuchou taka bodava bolesť akokeby som to mala narazene..mama mi vraví že asi natiahnutý prsný sval dvíham aj Elišku (17,6kg) a dvíham aj Paťka a tiež ho nosím občas (7,5kg) no tu bolesť mam akokeby pod pazuchou a na konci prsníka raz to prestane potom zase a takto stale dokola teraz ma začalo aj na lavom...včera akokeby ma kdesiaž dalej tam kde konči lopatka ked som si to chytila ma to bolelo rozmasírovala a ok...prehmatavala som si prsia na tom pravom ked som pritlačila ma čosi bolí mam strašný strach už ma to bolí hadam druhý týžden neviem či je to niečo že presilenie či to ide od toho chrbta alebo niečo vážnejšie a toho sa najviac bojím nemáte niekto skusenosť?dakujem

@lienka1701 ahoj, z čoho si to napokon mala?