Bolesť v oblasti pupka

veron900
24. apr 2015

Ahojte som 4 mesiace po cisarskom reze a posledne dni mam bolesti brucha v okoli pupka. Zatial som nebola u lekara. Mali ste podobny problem?

pemizb
26. apr 2015

@veron900 ahoj, uz so ti chcela raz napisat, ale potom som to zmazala...som cakala ci sa este niekto ozve. Ja totiz tiez mam bolesti....ale priamo pupok ma boli....a to mam uz dva a pol roka po cisarskom. Uz som premyslala aj ze sa to spytam gynekologa.

veron900
autor
26. apr 2015

Ahoj aj mna boli priamo pupok a uz aj pod pupkom. Zajtra idem k lekarovi tak ti dam vediet ako som dopadla

pemizb
26. apr 2015

@veron900 dakujem ze mi das vediet. Akoze ja som staaaale dufala ze to prejde a nic. Drzim zajtra palce a ked ti povedia ze to prejde, tak sa nenechaj odbit. Mne to neprechadza....ale nemavam to kazdy den. Ty ano? Niekedy to boli aj dva tri dni a niekedy mam par dni pokoj.

veron900
autor
26. apr 2015

No mna to teraz boli uz treti den a uz aj v ppdbrusku. Uvidim co zajtra

veron900
autor
27. apr 2015

@pemizb ahoj, takze dnes som bola na sone u chirurga a u gynekologa a chirurg povedal ze ta bolest je gynekologickeho povodu a u gynekologa mi povedali ze v ziadnom pripade to nieje gynekologickeho povodu, krv som mala negativnu co da tyka zaludocnych vredov, pankreasu a slepe crevo a u gynekologa idem zajtra na krv. Takze vlastne som nic nevyriesila a bolesti mam stale

pemizb
27. apr 2015

No...ja slepak nemam...mala som zapal pobrusnice...tak mne by asi teda povedali ze to ma bolia zrasty....uz akoby som to pocula. Inak super ako si ta posuvaju...som vazne zvedava co zistia. No tak zajtra drzime palce...vysledky asi nebudu hned...ale iste daj vediet. Ty mas malickeho chlapceka?

veron900
autor
28. apr 2015

Ano mam chlapceka

pemizb
28. apr 2015

Super....tak nech ti robi len a len radost. A este jednu otazku mam...NAHODOU ta cez pupok neoperovali? Mne napriklad zistovali priechodnost vajecnikov. Tak ja som si myslela ze ci aj z toho to nebude.

veron900
autor
29. apr 2015

Ahoj nie

pemizb
29. apr 2015

@veron900 no tak ja som len veeelmi zvedava ze co ti zistia...iste mi daj vediet...a ked sa ja dostanem niekedy od tych mojich krpcov, tak tiez zajdem k lekarovi a poviem ti co a ako...ibaze to neviem kedy bude 🙂

map0007
1. máj 2015

A nemôžete mať gelikobaktera?Mňa bolievalo hlavné po jedle v oblasti pupka a bola som na hadicku a mám helikobakter.Doktor vravel že sa to prejavuje v jeseni a v jari,no a presne aj v jeseni na bolelo.

xevulax
1. máj 2015

@pemizb
@veron900 baby aj j mavam bolesti. Zacalo to 2 mesiace po cisarskom. Bolievalo ma to v strede nad pupkom (obcas), inal dost casto tam mam taky tlal alebo neviem ako to opisat. Zacalo zo minuly tok vo februari, na sone som mala vsetko ok, u gyn vsetko ok. V decembri ki robili laparku, bo som mala nejaly absxes na tenkom creve a zapal pobrusnice z toho. Po laparke ma niekedy vhytili priserne bolesti ako v den ked ma operovali. No a tie tlaky v bruchu mam stale aj dnes mi je tak na nic. Nie je mi zle od zaludka len ciim ze mi nie je dobre na brucho zvlastny pocit. Obcas mam aj bolesti nad pupkom a hlavme ked sa mi niektora z deti zaprie do brucha zak ma v bruchu picha. Idem v sttedu na hadicu, ale no neviem ci tam nieco zistia. Uz som na prasky od minuleho februara to mam. Vy mate iba bolesti alebo mate aj tlaky ako ja? Ine problemy?

veron900
autor
1. máj 2015

ahojte, mna to presne tak boli v strede nad pupkom a pod pupkom a tiež to mam velmi citlive. a nič mi nezistili všetko je ok, jedine na gastre som nebola.

brady1
1. máj 2015

@veron900 bože to su problemi

pemizb
1. máj 2015

Mila brady1....az budes mat taky problem aj ty, tak si na nas spomen, ok?

xevulax
1. máj 2015

@veron900 no a co ten tlak v bruchu, mavas? Tazko sa to popisuje, ja sa vtedy citim velmi zle. Nie je to ajomked ti je zle na vracanie od zaludka ale citim nepohodu. Casto ked idem do fitka a chcem cvicit brucho tak nemozem koli bolesti. No napisem ako som dopadla na gastre.
@pemizb kasli na nu, zbytocne s arozculovat, clovek, ktory nema zdravotne problemy nepochopi. Ja sa mam co okolo 3 deti obracat a ked mi je tak total na figu alebo mam krce ze ledva chodim, tak sa len modlim, aby to skoncilo. Niekto si mize aj deti uzivat v zdravi a v pohode.

veron900
autor
2. máj 2015

no ja taký tlak nemam, dufam že to čoskoro prejde lebo fakt ked mam take bolesti sa nedá nic robiť, vtedy sa cítim ako 1 den po sekcii.

janaochi
12. máj 2015

Baby a nemáte problém s pankreasom? Odsledujte si, kedy vás to začne bolieť, či po jedle, za ako dlho, po akej strave. Môže ísť aj o vredy pancreasu, ten sa tak vie prejaviť.

xevulax
25. máj 2015

Ja to nemam vobec v zavislosti od jedla. Bola som aj na gastre vzali vzorku vysledky este nemam, mala som iba zapalenu sloznicu medzi zaludkom a crevom. Dr vravel ze tie bolesti mam pravdepodobne z creva

pemizb
21. aug 2015

@veron900 ahoj, som zistovala ohladom toho pupka...mozeme mat aj pruh na pupku....udajne take cosi existuje.

adidika
29. okt 2015

ahojte maminky 18.8 som mala druhú sekciu a presne par dní po niekedy mám bolesť pupka,ako keby sa mi nafúknul, čo vám to zistili? ja som mala v reze zlatého stafylokoka ale ten už zo steru nevyšiel

xevulax
30. okt 2015

Mne nezistili nic- teda az na HP, ktory bol prelieceny, somo ciste, kolono ok az na mini polyp, takze stale neviem co to je a boli to kazdy den. Pripadam si ako hypochonder

dolakova
2. jún 2018

No super zienky a jaze som iba ja taky hypochonder ja trpim takto 2 roky po operacii zlcnika,stale ma boli brucho ked dycham alebo ma zduje mam take tlaky v pupku a bolesti dnes mam bolesti nonstop uz 4 den ,doktorou som uz presla vsetkych hadam vsetko je uplne v poriadku este ma caka ct brucha lebo uz naozaj som bola vsade este aj kolonoskopiu mi robili.a to som uz skusala aj dietu kde som iba pila cize zavisle od jedla to neni kedze bolesti som mala stale.tak poradte ci si aspon davate nieco na tu bolest..este vlastne dopisem ze mam reflux zaludka Miška

zaba22
20. júl 2021

@dolakova prosím ťa, prišli ti na to, z čoho si to mala? Damujem