Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
@matkaleskova ale tak zase ja na druhej strane takych ludi chapem, aj ked to nie je uplne spravne. tiez som si tym presla, ze som nevedela inak bojovat s tou bolestou. to pochopi asi ozaj iba ten, kto take daco zazije. ja viem, ze je lepsie si nedavat tie tabletky stale a najst nejake lepsie riesenie, co tvoj problem aj realne vyriesi, nielen potlaci, ale niekedy sa neda mysliet inak.
@silvia_pekna potlacit bolest analgetikami je ozaj niekedy to jedine, na co myslis 🙂
@moonka1 ja uz som napriklad zachytila aj take nieco, ze aj unava sa da potlacat analgetikami, a to tak, ze ich niektori experti vedia zapijat kavou 😀 vtedy vlastne nastupi nieco ako kokainovy efekt, prosim pekne. na internete najdes ozaj vsetko 😀 ale to mi pride take dost chore 😀 clovek si na to navykne a tym padom vznikne zavislost ani nevies ako.
@janett_332 tak to som teda neskusala a ani to nemam v plane :D unavu vies nastastie zahnat aj inak, rozumnejsie.
@pannama1 ale zase na obhajobu takychto ludi by som povedala, ze to podla mna nerobia zamerne. ved vela ludi ani netusi, co s tvojim telom robia analgetika vo vseobecnosti 🙂
@silvia_pekna mne staci ked si davam co i len jednu a hned ma prepadne taky pocit akoby vycitka, ze co to robim 😂 ruzove tabletky uz vobec neuzivam, tym sa snazim totalne vyhybat. kedysi som nemala problem si takuto tabletku dat aj kazdy den, ved a co je na tom, ze? ale uz som sa zobudila. nechcela by som vidiet svoju pecen o 10 rokov.
@grolmulina ano, ja uz takisto som s tabletkami nadobro skoncila. Revitanerv beriem uz zopar mesiacov, tak uz nemam absolutne potrebu si nieco od bolesti davat. 🙏
@dassena ano, ja ho tiez uzivam a okrem toho mi pomohol prekonat aj tu moju vecnu unavu. 🙂 ale tak obsahuje rozne vitaminy typu B, cize toto na to pozitivne vplyva, to zase je take logicke by som povedala 🙂
@henrietkatr Ono mas kazdy jeden vyzivovy doplnok zamerany na nieco ine, tento je taky komplexnejsi, ze ti proste pomoze v roznych oblastiach zdravia. 😉
@sweetyna no u nas ho nemali, ale bola som v inej a tam som ho kupila 🙂 uz ho uzivam tyzden a pol nejako, tak uvidime, co to spravi 🙂 inak ale co som si vsimla, tak mam taky tmavsi moc odkedy ho beriem 😀 to je ok? moze to byt sposobeny tym? lebo tekutin pijem dostatok pocas dna, takze to musi byt jedine tymto, kedze som to spozorovala odvtedy.
@norikaro ano, tiez ho uzivam, ale to je taka vec, ktoru si vsimnes len na zaciatku a potom to uz nevnimas 😀 je to preto jasne, vsak si vsimni, kolko vitaminov to obsahuje. niekde sa to odrazit musi 🙂 ale je fakt prospesny, takze to, ze mam inu farbu moc nejako neriesim 😀 v tomto pripade to neznaci, ze mas nejaky zdravotny problem 😉 takze ziadne obavy.
@norikaro Presne ako pises. Je to vyzivovy doplnok, ale aj tie treba brat s mierou. Aj velke mnozstvo vitaminov naraz ti vie narobit s telom galibu. No a davkovanie jedenkrat za den bude istotne postacovat 😇
@matkaleskova tak tak aj moja mamina je velakrat cely den len na ovoci, nic ine neje 🙈 a mysli si, ze je to ok, vsak lebo je to zdrave, ale opak je pravdou. tomuto sa veru pestra strava nehovori. ale ked mas ozaj pestru stravu a prijimas vsetky potrebne ziviny, plus este beries nieco taketo, tak mas vyhrate.
@janett_332 uz aj take tvrdenie som pocula, ze ked mas vyvazenu stravu a vsetkeho dostatok, tak nepotrebujes uzivat uz nic navyse, proste ziadne vitaminy ani nic. ale podla mna ty nie si schopny prijat toho tolko, co potrebujes za jeden den, velakrat ani nie je cas si to tak rozlozit casovo, aby som sa poriadne najedla, nie tak este riesila, kolko druhov vitaminov a ake mnozstvo som za dnes do seba dala :D
@lennaa Cuduj sa svete, nie. Neverila som tomu najprv ani ja 😀 V nasej domacnosti som bola ja ta, co automaticky siahala po tabletke od bolesti aj ked ma troska v hlave pichlo 😀 A uz vobec nemam potrebu. Predtym ma zvykla boliet hlava pri zmene pocasie uplne zakazdym. Teraz nic.
@lennaa ano, aj v tomto vie znacne pomoct 🙂 ono ked k tomu pridas trosicku aj to cvicenie, tak je to neskutocny rozdiel.
@silvia_pekna ja napriklad som necvicila vobec a dost sa mi polepsilo len na zaklade toho, ze som to uzivala, ale tak verim, ze este ked sa k tomu prida navyse to cvicenie, tak vysledky mozu byt este lepsie 🙂
@janett_332 Jasne, ze ano. Pohybom vies vyriesit vacsinu zdravotnych problemov 🙂 Ale takisto aj psychickych.
@andreja13 To je super, ze to mas takto, myslim, ze si sa v podstate zbavila takej mensej zavislosti 😀
@martinellacka no to ti poviem, tabletky od bolesti, to bola jedna velka zavislost 😅 co sa mna tyka teda.
vo vseobecnosti by sa lieky nemali uzivat dlhsie ako sedem dni nepretrzite, nie viac ako 1200 mg denne. a z dlhodobejsieho uzivania liekov od bolesti moze prasknut aj vred, a to je ozaj nebezpecne. niektori ludia ani nevedia o tom, ze nejaky vred v tele vobec maju. 🙈

@mladenca Ked nemas take extremne bolesti, tak si myslim, ze aj daco vydrzis a da sa nejako prezit aj bez tabletky nejaky cas.