icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

lennaa
2. máj 2024

@balaskovae Tiez si myslim, to nase zdravotnictvo je uplne inde ako by realne malo byt.

lennaa
2. máj 2024

@fatima99 Ano beriem, celkovo som pocitovala taky nepokoj, niekedy prisli bolesti hlavy z nicoho nic, pichanie, nespavost atd. Uz som ok.
Nic nim nepokazis, nakolko je to fakt len vyzivovy doplnok, je to proste len plus. Aj ked som ho mamine radila, tak najprv mala take reci, ze naco to bude brat a ze ona uz uziva kopu inych veci, liekov, vitaminov a neviem este coho, ale ked som niektore videla, tak som jej rovno povedala, ze toto ani brat nemusi. Uplne zbytocne niektore "vitaminy" do seba pcha dennodenne.

henrietkatr
2. máj 2024

@lennaa boze a moj otec 10 druhov liekov 🙈 ja ked to vidim, mne az zle je. a polovica z toho minimalne je len dake placebo.

lennaa
16. máj 2024

@henrietkatr Tak podla mojho nazoru staci proste jeden kvalitnejsi vyzivovy doplnok a mas vybavene, netreba zase toho brat neviem kolko, vsetkeho vela skodi ako sa hovori, a tak to aj vazne je.

fatima99
20. máj 2024

@lennaa no ani lekari neodporucaju brat toho vela, to viem z vlastnej skusenosti 🙂 a hlavne, ked obsahuju rovnake prvky, vitaminy. potom ma toho clovek v tele prebytok a vie sa to vypomstit. 🙂

moonka1
28. máj 2024

@fatima99 hej, tam ti moze hrozit dokonca hypervitaminoza, a to som o nej vlastne donedavna este ani nepocula. 😅 ale tak najviac by sa mal clovek vyvarovat nadmernemu prijmu vitaminov B a C. citala som dokonca, ze ak beries prilis vela C-cka, tak sa ti mozu zacat tvorit mocove kamene, lebo to proste oblicky nejak nestihaju spracovavat. 🙈 akoze sila celkom. 😀

1didiana1
7. jún 2024

@moonka1 ja cecko napriklad ani neberiem. jedavam kopu citrusov vkuse, ja milujem pomarance, kazde rano zacinam tym, ze vypijem pohar vody s citronom a kapustu taktiez milujem, cize v tomto u mna nie je problem. skor som za becko, nakolko toho prijimam zo stravy pomerne malo, tak si to musim riesit inac.

petrad15
11. jún 2024

@1didiana1 A čím to riešiš ako? Čo užívaš? Lebo je kopu rôznych doplnkov, ale tak netuším, ktorý je dobrý.

kliatana
13. jún 2024

@1didiana1 ale tak becko nie je az take potrebne ci? ostatne vitaminy su asi dolezitejsie.

1didiana1
17. jún 2024

@kliatana to neviem, kde si zobrala 😀 samozrejme, ze je potrebne. ako vsetky vitaminy, kazdy ma inu funkciu. becko napriklad znizuje pocity unavy, pomaha udrziavat zdravy nervovy system a optimalne psychicke funkcie.
realne som sa stretla uz aj s takym nazorom, ze poskytuju ulavu od uzkosti ci depresie. a niektore vitaminy B su dolezite pre udrzanie zdravej pokozky, vlasov, nechtov atd.

kliatana
25. jún 2024

@1didiana1 ved ano, na toto to ma velky vplyv, ale chcela som tym len povedat, ze kazdy to becko proste neberie, co tak pocuvam aj v mojom okoli. nepotrpia si na tych vitaminoch az tak mozno ako by mali.

tyaja5
25. jún 2024

no ono si to vela ludi neuvedomuje alebo mozno nevie, ale vitamin b priaznivo vplyva aj na bolesti rozneho typu. cize rozhodne je dobre ho doplnit do svojho jedalnicka.

prvosienka7
2. júl 2024

@tyaja5 To je pravda, aj keď každý deň som ho neužívala. Bolo to také všelijaké u mňa, neverila som ničomu, a teda už vôbec nie nejakým vitamínom, že mi dokážu pomôcť a tým duplom nie pri bolestiach.

grolmulina
2. júl 2024

@prvosienka7 nevyskusas - nevies. ludia beru aj kadejake rozne placeba a maju pocit, ze im to pomaha, aj ked v skutocnosti nie 😀 ale vyzivove doplnky su osvedcena zalezitost. alebo teda vela z nich. som toho nazoru, ze netreba brat vsetko, co na teba vyskoci z reklamy, ale niektore produkty su dost napomocne.

balaskovae
8. júl 2024

@grolmulina no ano, to si musis sama na sebe odskusat, co je pre teba fajn, po com sa budes citit lepsie. 🙂

telusikk
9. júl 2024

u mňa to presne takto bolo, rôzne doplnky a vitamíny som brala, potom som nejako od toho upustila, lebo som zistila, že mi to proste nič nedáva, len ma to stojí čas a peniaze. a ďalšia vec, že som vkuse musela myslieť na to, čo si mám kedy dať. momentálne beriem len Revitanerv, pri ňom to mám tak aj pocitovo, že vidím rozdiel, pomohlo mi to v rôznych smeroch.

henrietkatr
15. júl 2024

@telusikk ano, ludia tak aj tvrdia, ze kazdemu pomohol fakt na nieco ine 🙂

janett_332
23. júl 2024

@telusikk a ktory konkretne beries? lebo su minimalne dva druhy. 😉 a ako tak pozeram, tak vlastne ani neviem, ze aky je medzi nimi rozdiel okrem farby krabicky. 😀

telusikk
24. júl 2024

@janett_332 strong, zelený. áno, viem, že je aj biely, ale čo sa zloženia týka, tak rozdiel v ňom ozaj nie je, tak neviem. 🙂 to bude asi to isté. musela by som to lepšie preštudovať. 😀 tento ale beriem už dlho a vyhovuje mi.

lobic
30. júl 2024

@janett_332 mne sa zda, ze predtym bol troska rozdiel v cene, inak som nepostrehla rozdiel ziaden. 😅 akoze fajn su obidva, ale najcastejsie natrafim prave na ten zeleny, takze zostavam verna tomu. keby si ten zeleny nemohla zohnat, tak si myslim, ze aj ten biely bude ok. 😉

sweetyna
2. aug 2024

@lobic este aj modry som niekde zazrela 😀

matkaleskova
6. aug 2024

@sweetyna Je to jedno a to iste, len je proste rozdielna krabicka 😇

mladenca
20. aug 2024

Tak ja by som sa moc nezaoberala tým, ako je produkt zabalený, pokiaľ je to ozaj účinné, nech to má obal aký chce. 🙂 V prvom rade sa dívam na obsah a zloženie, to je najdôležitejšie predsa.

nada847
20. aug 2024

pise sa tu o bolesti vystrelujucej do krku. ja mam momentalne nieco podobne, aj ked to uplne presne identifikovat neviem. 🙈 neviem, ci to nemoze byt aj z hlavy, ale to asi tlakom ci teplom vonku nebude.

petrad15
26. aug 2024

@nada847 Akože niečo podobné? Tak vystreľuje ti tá bolest do krku alebo nie? 🙂 To podľa mňa určiť ešte vieš. Ono každá bolesť a každé miesto niečo znamená a telo sa ti tým snaží niečo naznačiť. Buď by si mala spomaliť alebo ti chýba nejaký vitamín, piješ málo vody a pod.

nada847
26. aug 2024

@petrad15 viem, len keby som vedela co 😅 nemam pocit, ze by som robila nieco zle, vody pijem dostatok. 🙉

matkaleskova
3. sep 2024

@nada847 Ale ved ono to nemusi byt len tou vodou predsa. Aj po nejakej chorobe sa to takto moze prejavovat napriklad.

mladenca
4. sep 2024

@nada847 Pohybu máš dosť? 😉 Sedavá práca je záhul, čo sa týka celého tela, viem o čom hovorím. Zakaždým v nejakých časových intervaloch sa treba poprechádzať, rozhýbať, lebo telo strašne trpí v jednej polohe. A potom samozrejme následne aj hlava, to ti hádam netreba vysvetľovať. 🙂

grolmulina
9. sep 2024

@nada847 viem, ze si povies, ze vsak je to len doplnok stravy, ale mne velmi pomohol, odkedy ho beriem.

dassena
18. sep 2024

@grolmulina Ja ho uz sice neuzivam (momentalne neberiem nic, ziadne vitaminy ani doplnky stravy), ale realne uvazujem, ze zacnem znova. Predtym mi dost pomahal, hlava ma bolievala permanentne a postupne na to zaberal.