icon

Bolesť zuba: Ako zvládnuť zápal drene?

13. sep 2024

Bolest zuba na teple a studene
Ahojte, od rana ma zacal pobolievat zub na teple. Myslite si,ze s tym vydrzim do stvrtka? Skor sa k svojmu zubarovi nedostanem. Myslim si,ze je to zapal zubnej drene alebo nieco obdobne.

deti95060810
13. sep 2024

áno zápal...mne pomáhala chladná voda - vyskúšaj možno pomôže
po 3 dňoch bolesť prestala

sisska96
13. sep 2024

No veľmi nie. Ja som mala zápal a od piatka do pondelka, našťastie nečakala som dlho a dostala som liečivú vložku a mala som pokoj. Choď na pohotovosť ak tvoj neberie akútne prípady. Môj berie každé ráno od pol 8 do 9

autor
13. sep 2024

@deti95060810 a co potom? Predpokladam,ze zub uz bol mrtvy. Ci nie?

autor
13. sep 2024

@sisska96 moj berie pripady, lenze ja som odvestovana. No,aj pohotovost je moznost, len mne tu liecivu vl9zku museli vzdy vybrat, vzdy som mala reakciu na nu. A zubar je skvely, tak rada by som to s nim poriesila ked ho poznam

sisska96
13. sep 2024

Fu tak to je celé zle. Bolesť zubu je hrozné. Vyskúšaj nalgesin S, pomaha na pár hodín

autor
13. sep 2024

@sisska96 jaaj dofrasa, beriem lieky, ku ktorym dochadza k interakcii a nemozem ani Nurofen, Ibalgin ci Nalgesin, jedine paralen a ten nepomaha. Ja asi umrem 😀

sisska96
13. sep 2024

fuuuuu paralen je velmi slabýýýý. Neviem či máš kaz, ale skušaj tam dať klinček. a uvar si zelený čaj a daj ten filter na zub. Ja som mala liečivú vložku s klinčekom, pomáha

autor
13. sep 2024

@sisska96 ved to,zevparalen absolutne nezabera. Dobry napad s tym klincekom, vdaka skusim ;)