Bolesti bruška a krížov

verca55
26. jún 2014

ahojte🙂
už 2 týžden ma boli dole v podbrusku,pred 3 dnami sa k tomu pridali aj bolesti križov+ stale poobede je mi zle, citim sa unavene,chce sa mi len spat..posledny tyžden lietam po doktoroch a nikto mi nevie,z čoho to je..bola som aj na ultrazvuku brusnej dutiny a tam bolo tiež všetko ok..nemate prosim vas skusenosti,čo by to mohlo byť alebo kam sa mam obratit,lebo som už zufala z toho:/

eikenella
26. jún 2014

@verca55 odpoved jednoducha, dr. nevedia, co ti je, lebo este nemas za sebou vsetky vysetrenia. nepises, ci mas za sebou gynekologicke vysetrenie, vyšetrenie mocu, podla toho, kolko mas rokov kolonoskopicke vysestrenie, podla labor. vysledkov CT brucha. tot vsio 🙂 a na odlahcenie ako pripad z nemocnice, slecna dosla na sono brucha, pre bolesti v krizoch a na sone niekolko tyzdnovy plod ;)

zubrienka1
26. jún 2014

@verca55 a tehotenstvo to nemoze byt? 😉

deltaa
26. jún 2014

mna boleli krize cely mesiac a to tak ze rano som od bolesti nemohla vztat z postele a aj ked som si sadla na wc tak som sa nemohla narovnat, uz 2. den mam svoje dni a bolest ustupila. Zvycajne ma boli maximalne tyzden pred tym ako to dostanem a teraz som cely mesiac mala bolesti.