Bolesti chrbtice a migrény

deltaa
26. nov 2014

Zdravim, chcela by som sa opytat moj priatel mava bolesti chrbtice pravidelne a aj migreny. Priebeh migreny mava klasicky, vacsinou ked sa meni pocasie, ta mu do 1 dna pominie samozrejme aj po tabletkach proti bolesti. Mava aj obcas bolesti chrbtice, ktore pridu len tak z nicoho nic zo stredu chrbtice a postupne smeruju po celom chrbte, opisuje to podobne ako tu migrenu. No tieto bolesti horsie znasa, tabletka zabera dost dlho, nahrieva si chrbat termoforom alebo elektrickou dekou, no ked sa mu pritlaci velkou silou na sted chrbtice vtedy mu to pomaha. Bol s tym uz v minulosti u doktora, ale nic mu nenasli a nevedia co to je. Mate niekto podobne problemy a pripadne by ste vedeli poradit ako to odstranit? Tie bolesti su dost silne a nedokaze ani lezat ani sediet na jednom mieste, takze ku doktorke sa dostane az ked je po bolesti, inak by tam nedosiel.

acer11
26. nov 2014

skúšali ste masáže,saunu,alebo akupunktúru? 😉

kimina7
26. nov 2014

my mame masaze saunu vyskusanu, nemomoze, len docasne...ale odporucila nam znama akupunkturu, jej pomohla

maser
26. nov 2014

Nieje masér ako masér ...nevzdavajte to. Treba Vám úplnú zmenu postoja k tomuto problému. Väčšinou si za to môže človek sám. Masér Vás musí naštartovať 🙂 a ostatne je už na Vás.

simca06022011
26. nov 2014

nech ide k doktorovi znovu... ortoped/neurolog/reumatolog.. treba cvicit cviky na chrbticu, plavat, mozno maser (ale treba najst toho praveho :P)... ale bolo by fajn vediet z coho.. aj migreny uplne sedia do toho chrbticoveho... hrudna chrbtica/krcna chrbtica.. ;) S akupunkturou tiez opatrne... treba hlavne zacat od zivotneho stylu.. cvicit, cvicit a cvicit a spravne sediet a spravne lezat.. a pod. 🙂 Ved to vsetci pozname a malokto dodrziava 🙂

monkabr
27. nov 2014

Este by som dodala kryokomoru, ta dokaze ,,zazraky"