Bolesti od hrudnej chrbtice

8. mar 2025

Mám zablokovanú hrudnú chrbticu. Cítim ako ma celá bolí a ťahá.
Bolí ma to však aj vpredu, na dotyk tie kosti vpredu cítim na hrudi bolestivé a popichuje ma aj v strede hrudníka akoby taký pás až k pupku, dnes mi to vystrelilo až po pravej strane popod rebrá čo celého pravého boku.
Stretli ste sa s niečím takým? Žeby od hrudnej chrbtice boli takéto bolesti vpredu ako ja obrázku a pichanie?
Ďakujem

katka34311
13. mar 2025

Ahoj ja mam niečo podobné uz 4 den. Bola som dokonca na urgente s neskutočnú bolesťou v strede medzi hrudnikom smerom k pupku, no nič žalúdočné sa nepotvrdilo a zrejme to je tiez z hrm chrbtice a nahromadeného stresu. Tiež mi to vystreluje do rebier tie ma bolia aj pri dotyku.

autor
18. mar 2025

@katka34311 ja presne to isté. Par dní je fajn a takto dokola. Aj ti na to niečo konkrétne poradili? Mne rehabilitácie nepomohli, cvičím, no vynechala som 3 dni a už opäť cítim že je zle.

dadika41
22. mar 2025

Aj ja teraz riešim hrudnu chrbticu. Už 2 mesiace mám silné bolesti medzi lopatkami. Mám sedavu robotu. Mám za sebou rehabilitácie, plynové injekcie, biodermane nite, lieky, obstreky a nič mi nezabralo. Teraz som začala chodiť k fyzioterapeutovi,ale zatiaľ bolesti pretrvávajú. Už som zúfalá,8 hodín robím v bolestiach.

autor
23. mar 2025

@dadika41 ja tiež. Rehabilitácie dvakrát a nič z toho. Cvičím tretí mesiac a necítim zmenu. Masáž raz týždenne a nič. Ale vraj mám v hroznom stave chrbticu. Niektoré svaly oslabené, iné skrátené, alebo stuhnuté. Tak to bude asi na dlho.

katka34311
24. mar 2025

Takze mam za sebou gastroskopiu usg brucha toto všetko ok akurát zistili mi nejakeho bacila čo môže spôsobovať šarapatu a bolesti. Ale osobne si myslím že som to mala aj z hrudnej chrbtice ale uz sa mi to lepší pomaly.