icon

Bolesti po endodoncii

26. mar 2025

Ahojte mate s tymto niekto skusenosti? Cele mi to zacalo po bolesti zubu na dotyk kde mi zubar vybral nerv a predpisal antibiotika.. isiel som ku druhemu kedze moj mikroskop nema a ten mi to zatial iba vycistil a uzavrel hojivou vlozkou a o 2 tyzdne mam ist na vyplnenie kanaliku a trvalu blombu. No cim viac injekcia odznieva zacinam citit bolest vsade okolo aj v zube tak neviem ci to je normalne alebo nie.. povedal ze ak budem mat velmi velke bolesti mam volat …no nechcem byt hysterka ze ked iba trochu budem a hned budem volat… za odpoved dakujem

123miaa123
26. mar 2025

Mylsim si že je to normalne...Preto ťa to boli lebo ti do toho zase babral 🙂 mne to asi 4x čistili rozširovali dávali vložky a zakaždým som to ešte 1-2 dní cítila... Musí sa to upokojiť 🙂

autor
26. mar 2025

@123miaa123 dakujem tak aspon takto lebo neviem ci to je normalne a do akej bolesti to je normalne ci tam znova to nehnisa kvoli uzavretiu a tak no.. lebo mne zatial iba vycistili no nezaplnil tie kanaliky

zojazoja
26. mar 2025

mna 5 dni po endodoncii to este cele bolelo.Je to uplne normalne. aj ma na to zubarka upozornovala, že par dni to moze este boliet.

autor
26. mar 2025

@zojazoja ale boliet na dotyk ? Alebo okolie ? Lebo mna to boli presne na dotyk a hryz ako aj predtym a pritom som zaplatil aj mikroskopicky lebo som cital ze lepsie .. ja taku bolest po zakroku chapem ale je normalne ze to stale tak boli na dotyk ? Zatial to iba bolo cistene bez vyplnenia kanaliku

zojazoja
26. mar 2025

@autor bolel na dotyk, bolelo pri hrdze, bolel len tak.stale bolel. Pri hryze ma bolel ešte potom ďalších pár dní.ale už to nebola vlastne bolesť, len som to cítila tak nejak..

autor
26. mar 2025

@zojazoja a vam to robili cele naraz ? Pretoze mne to prv iba vybrali nerv vycistili a zatvorili a potom o 2 tyzdne na plnenie .. mali ste aj vy zapal alebo nie? Ale asi ani ked ste mali taketo bolesti ako ja

veronicka1901
26. mar 2025

Ak bol zubny kanalik osetreny spravne, nema co zub boliet. O ktory zub sa jedna? Stolicky maju viacero nervov, treba osetrit kazdy jeden kanalik. Moze byt pritomna obcasna tupa bolest (aj ked vraj ani to), ale urcite nie stala ostra bolest.

autor
26. mar 2025

@veronicka1901 praveze o predny 1ka hryzak

veronicka1901
26. mar 2025

A aka je ta bolest? Stala? Ostra? Alebo skor tupa a ustupuje?

autor
26. mar 2025

@veronicka1901 tak hovorim ze hlavne na dotyk ked si zakusnem do niecoho alebo potukam po zube co i len jazykom … a ta druha bolest je taka tupa v okoli zuba ale to moze byt aj od injekcii atd ale skor ma zaujima ze ten zub je stale citlivy na dotyk ci to je normalne ked tam este je len docasna blomba bez vyplnenia toho kanalika

veronicka1901
26. mar 2025

Dnes si bola na zakroku? Uvidis, ako sa to bude vyvijat, ale nema to boliet :(, ak je kanalik vyplneny spravne. Mala si tam velky zapal?

autor
26. mar 2025

@veronicka1901 pisem ze kanalik este vyplneni nieje :( dnes bol iba vycisteny a zalepeny blombou docasnou ..

daniela232
26. mar 2025

Ja som mala take bolesti že na druhý den som musela isť naspäť,flector nezaberal bolesti som vydrzala.len so studenou vodou v ustach,ozaj neznesitelna bolest,nakoniec zub išiel von.Ale ja som onko pacient,toho času som bola na chemoterapiach,tak neviem či to nejak ovplyvňovalo.

autor
26. mar 2025

@daniela232 aha tak to mi je luto snad mne to ustupi a o 2 tyzdne sa to v poriadku vyplni a zablombuje uz na stalo … lebo keby hocijaky iny zub tak neriesim ale je to predna jednotka to vidno…

veronicka1901
26. mar 2025

Skús zavolať zajtra zubárovi, on bude asi najlepšie vedieť. Snáď sa zub zachráni.