Bolesti po plastike kolena
25. aug 2025
Zdravím rád by som sa spýtal tu niekoho či mal taký problém ako ja som po operácií už 5 mesiac ACL a stále mám bolesti pod kolenom zo zadu ma bolí keď vystriem nohu .. cvičím pravidelne či už sám alebo z fyzioterapeutom no ten nejako na to kašle na koľko my rehabilitačný plán robí už mesiac a stále nič nutí ma aby som ho navštevoval a vyhadzoval peniaze za hodinku sním kde my dáva cviky ako keby som len teraz mal operáciu už som v senici navštívil dvoch fyzio. No jeden lepší ako druhý moja otazka je teda či niekto po 5 mesiacoch mal bolesti ? A náhodou či niekto nepozná niekoho lepšieho fyzio?

@lukasdaniel186 ahoj mne robili plastiku acl v marci som aktívny hobby cyklista od vtedy mám najazdené cca 3 tis km začal som po plastike asi 3 týždne už z ľahka na cestnom. Ja citim v kolene ako by som povedal tlak z vnútornej strany a pri svale . Keď dlhšie sedim a postavím sa vtedy je aj bolesť ako keby ma pichlo nohu stále nepredkopnem absolútne. Rehab som mal 2 mesiace ale tie lopty a kolena do boku plus držať na podložke si vieš spraviť aj doma. Robili mi to metóda BTB.