Bolesti v oblasti vaječníka

nicknamemia
30. jan 2019

Dobrý deň, som zúfalá pochodila som rôznych lekárov, mala vyšetrenia no nik mi nevie pomôcť.

1, Už vyše roka ma bolí pravý bok skôr nižšie v oblasti vaječníka. Mala som cysty,ale tie vraj zmizli. Pri laparoskopii viditeľne nič nenašli, pri druhej laparoskopii mi vybrali slepé črevo nič nepomohlo. Bolesti ďalej pretrvávajú. Gynekológ sa domnieva, že by to mohol byť močovod.

2, Odkedy mám tieto problémy som stále unavená, našli mi krv v moči, mám bolestivejšiu menštruáciu a pri nej sú bolesti boku intenzívnejšie. Súvisí to?

3, Taktiež mám už od detstva vyše 10 rokov neustále denné bolesti brucha, hnačky, kŕče a pod. ale na gastre mi nezistili nič len miernu neznášanlivosť laktózy.

Prosím o radu keďže lekári mi nepomohli a nedá sa tak riadne fungovať v škole, práci, doma. Ako by ste to riešili? Možno cez CT? Ukázalo by príčiny bolestí brucha a boku?
Ďakujem.

mumboo
30. jan 2019

Ahoj...ja by som na tvojom mieste skusila najst niekoho kto robi biorezonanciu. Je to vysetrenie pri ktorom ta napoja na pristroj ktory vyhodnocuje ako funguju tvoje jednotlive sustavy. Mojej mamine a mojmu synovi toto vysetrenie ukazalo kde v tele je chyba a ake latky telu chybaju. Synovi zistila alergie pelove i potravinove, ze ma 100% nedostatok omega 3mastnych kyselin a ze prechadza pre neho psychicky narocnym obdobim, co sa tiez odrazalo na jeho zdravotnom stave. Odporucila liecbu priamo jemu usitu na mieru. Vrelo odporucam skusit toto. Usetrilo nam to mozno polrocne behanie po lekaroch

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@mumboo Koľko také vyšetrenie stojí? A odhalilo by to len moje alergie či všeobecne nedostatky látok v krvi? Intenzívne mi totiž padajú aj vlasy. Ale ohľadom bolesti boku to asi nepomôže. Ďakujem.

mumboo
30. jan 2019

u nas v NR si od dospeleho zobrala tusim 35E a za dieta 10E. Nie len alergie ale aj to co ti chyba v krvi. Dokaze sa pri tomto vysetreni zistit aj rakovina ci nador uz v pociatocnom stadiu. Ci ti funguje niektory organ menej a tak dalej. Niekomu pomoze jedno dve sedenia iny potrebuje aj tri aby sa vsetko odhalilo. Moja mamina bola na dvoch sedeniach a potom bola 2x na kontrolu. So synom sme boli na jednom sedeni a 1x na kontrolu. Podla toho co sa zisti pri biorezonancii tak podla toho by mal ten lekar nastavit liecbu alebo odporuci uz nejakeho specialistu.

mumboo
30. jan 2019

lekarka u ktorej sme boli my si hned ked sme si sadli vypytala datum narodenia syna a uz z toho vedela povedat akej povahy je syna ake typy ochorenia sa u neho najcastejsie vyskytuju. Vsetko co o nom povedala bola pravda 🙂) len som na nu pozerala ako puk🙂)

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@mumboo A v Košiciach? Našla som za 60eur na dospelého za prvú diagnostiku.

mumboo
30. jan 2019

60 sa mi zda vela. Ale clovek niekedy uz zo zufalstva da hocikolko aby zistil co mu je. Ja som isla na istotu ze je to odbornicka co ma neobere o peniaze. Skus si zistit odporucania a recenzie na toho lekara.

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@mumboo Dobre ďakujem. V KE sú len dvaja takí lekári.

mumboo
30. jan 2019

ok...nemas za co...daj potom vediet ci si bola spokojna 🙂)

lindusss2016
30. jan 2019

@nicknamemia a bola si u urologa, ak to moze byt mocovod?

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@lindusss2016 Nie ešte sa musím objednať niekde. Ale nemyslím si, že je to močovod. Neexistuje ešte niečo vo vnútri vaječníka alebo tak čo by spôsobovalo bolesť?

vlasica19
30. jan 2019

@mumboo Ako to funguje? Treba tam aj nejaky ihly a tak?

lindusss2016
30. jan 2019

@nicknamemia to ja nvm, ale ak ma na to podozrenie tvoj gynekolog, treba to vysetrit.

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@lindusss2016 Zajtra sa niekde objednám aj keď neviem aký urológ v KE ma vezme rýchlo a nevezme peniaze.

viva13
30. jan 2019

@mumboo kde v nr to robia?

kristinajo
30. jan 2019

Na tom gastre Ti robili aj gastroskopiu a biopsiu tenkeho creva? Ja som mala take priznaky ako Ty a 12! rokov som chodila po doktoroch ako posledny hypochonder (dva krat aj gastro) az mi nakoniec zistili celiakiu...

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@kristinajo Celiakiu mi robili z krvi nemám. A gastroskopiu mám v poriadku. Mávala som len reflux iné nezistili.

nicknamemia
autor
30. jan 2019

@kristinajo Je možné aby som mala histamínovú intoleranciu ak je DAO v poriadku?

mumboo
3. feb 2019

@viva13 Ahoj na Parovciach, tam medzi panelakmi kde su aj zubari a ini lekari. Ak chces poslem ti cislo na tu pani do sukr.spravy

mumboo
3. feb 2019

@vlasica19 Ahoj, nie ziadne ihly 😉 na celo ruky a nohy ti da akoby pasy kt.su napojdne na ten pristroj a pekne v klude treba vydrzat lezat na lehatku. Vysetrenie trva asi tak hodinku.