Ahojte .. Dobre ranko baby potrebujem poradiť v nedeľu večer až do pondelka som stále vracala ... strašne ma bolí chrbát ale už nevraciam len ma stále bolí žalúdok nemožné ležať ani na pravej ani na ľavej strane pretože mám pocit že mi odpadne chrbtica ☹ keď niečo zjem samozrejme je to niečo ľahké, diétne tak mi je trošku lepšie ale trvá to len chvíľku a znova ma začne bolieť žalúdok ☹ bola som aj u lekárky a tá mi povedala že to prejde dala mi hilak .. ten beriem ale moc zmenu nevidím .. nemáte s tým náhodou skúsenosť ktorý liek pomáha alebo čaj alebo niečo už som z toho zúfalá ☹
@maminuska ako dopadla tá kamarátka?
@montemotherone na MR zhubný nádor na pankrease, prognózy nie práve najlepše, Vybratá maternica, vaječníky, vyoperovaný prímárny nádor, za tri mesiace schudla asi 30 kg. Bez chemoterapie. O pol roka na to operovaná v Martine , na pľúcach nález . Žije, je na invalidnom ale aj pracuje. Chodí na kontroly .
@maminuska 😞 uff
Dobrý deň,mňa boli pod hrudou asi žalúdok a bolesti mi vystreluju do hrudnej chrbtice.Sem tam to prestane a potom ma to začne bolieť.V minulosti som mala žalúdočné vredy ale to som mala iné bolesti.Niekedy ma napne ale nevraciam. Už takisto neviem čo si mám dať aby sa mi uľavilo.Ortoped mi povedal že mám spazmu a ľahkú skoliózu.
@simka556 ahoj aké prášky ti pomohly dalujem
A ukáže mi tehotenský test či som alebo niesom aj bez toho že mi mešká menštruácia.. či až potom 😊