Bolia ma kolená. Môže to byť reuma?

denamir
21. nov 2015

Ahoj baby som po pôrode A bolia má kolená. Môže to byť reuma máte niektorá reumu? Z čoho má bolia kolená?

janinah
21. nov 2015

čakaj,idem si po vešteckú guľu 😉
bolesť kolien má veľa príčin,treba ortoped. vyš.,bolesť kolien po pôrode nie je bežná vec

nutrimas
21. nov 2015

@denamir Pricin bolesti kolien moze byt viac...Jednou z nich moze byt zacinajuca artroza, ci zapalove ochorenie reumatickeho povodu...Pre spravnu diagnostiku je potrebne odb. vysetrenie - sono, rtg, krvne odbery. V kazdom pripade mozete doplnit vyzivu klbom vo forme makoveho oleja, ma niekolkonasobne vyssi obsah vapnika ako mlieko, o.i. obsahuje aj se, zn, fe. Posobi preventivne aj voci osteoporoze. Mozete ho uzivat aj pocas dojcenia, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Pozit. ucinky ma aj MUMIO: https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...

nutrimas
21. nov 2015

Ulavit od bolesti moze aj kineziotejping, ktr. aplikuju maseri al. fyzioterapeuti.

jankazav
21. nov 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Vhodným doplnkom je aj Flexibility z ajurvédskych byliniek

mamutka
21. nov 2015

priprav sa aj na to, ze ti ani ortoped nic presne nepovie. Ani jeden ani druhy nenajde povod problemu. Nevravim, ze to tak bude, ale nenechaj sa odradit, ak sa s tym stretnes. Zmen zivotny styl - ak si pribrala, potrebujes schudnut, to klbom velmi unavi. Lepok je tiez zbytocny jed, nemusis nan mat rovno alergiu, len ho dobre nezpracovavas. Ja som vecne pocula "nevieme preco" odkedy prijimam co najmenej lepku a chudnem, tak po rokoch sa lepsia viacere problemy. Priciny mozu byt rozne, ale za vacsinou problemov je strava.

katrin21
21. nov 2015

v Zi, modli sa a miluj mudra pani povedala, ze kolena bolia, ked je nedostatok sexu , lebo chrupavky sa nevyzivuju vplyvom hormonov ako maju. 🙂 po tehotenstve nieco na tom moze byt, hm? 😀 ale tomu asi nasinec velmi neveri 😀 ... ludia na Bali ano...
okrem toho, kolena signalizuju bolestou, ked ma clovek vnutorne pocit, ze stagnuje, ze nenapreduje... duchovna pricina choroby.porozmyslaj , ci v tvojom zivote nieco nesposobuje tento pocit..

sono2
21. nov 2015

@katrin21 riadna blbosť. Mne by už kolená museli odísť uplne😆

babetka78
22. nov 2015

ahoj, ja som bola u ortopéda, lebo mi pukalo v kolenách, čo bolo pri chodení po schodoch dosť nepríjemné - bývame na 4. p. bez výťahu. A keďže som v tom čase kojila cca 10 mes. , povedal, že to môže byť nedostatkom vápnika a dal mi nejaké tabletky - calcium na predpis. A prešlo mi to.

denamir
autor
22. nov 2015

@babetka78 tak to budem mať asi aj ja tiež kojim 4 mesiac

babetka78
22. nov 2015

@denamir ešte som zabudla - predpísal mi aj bandaž, ale tú som nosila málo. Hlavne treba ísť na vyšetrenie

jabadaba
22. nov 2015

krvny obraz a to komplet od zapalovych markerov az po biochemiu....treba vylucit zapalove procesy a pripadne zistit chudokrvnost. Aj pri nedostatku zeleza bolievaju klby. Takze nevahaj a daj sa do poriadku. 😉