Búšenie srdca z ničoho nič párkrát za deň

evicka20
8. feb 2021

Ahojte chcem sa spýtať či nemáte niektorá podobný problém. Mávam búšenie srdca. Začne mi to z ničoho nič,pár krát za deň. Tlak mám dobry a pulz mávam okolo 70 -80. Nebýva mi pri Tom búšeni zle ani nič len je to taký zvláštny pocit a ukľudní sa to až keď si sadnem. Stane sa mi zemi niekedy aj navru žily na ľavej ruke počas dňa. Bola som u doktorky tá mi povedala že to nie je nič vážne že ak by sa to dialo častejšie tak mám prísť. Bolieva ma často chrbtica v strede. Mala som to už aj dávnejšie keď som ostala tehotná ale potom mi to prešlo a teraz zase.

marci77
8. feb 2021

@evicka20 nahodou tachykardiu nemate? boli ste niekedy na EKG?

evicka20
autor
8. feb 2021

@marci77 nebola som, doktorka ma vtedy nikam neposlala

luckalukas_1
8. feb 2021

ja to mam rovnako, tiez neviem z coho 🤔 nieje to rychle busenie, len proste take silnejsie busenie.. a mne to neprestane ani ked si sadnem, ci lahnem.. zvykne mi tak byt hlavne vecer ked uz lezim a idem spat.. povedali mi ze to moze byt z kofeinu, ale odsledovala som to a nieje to tak🤷

evicka20
autor
8. feb 2021

@luckalukas_1 a boli ste na nejakých vyšetreniach?

luckalukas_1
8. feb 2021

@evicka20 len na EKG aj to bolo vsetko v poriadku.. netusim z coho to moze byt... hovorim ze to zistia az pri pitve ked zomriem😂😂

siska53
8. feb 2021

@evicka20 ja som sa konecne u seba dockala u odpovede - mam nedomykavost chlopne, nic vazne, ze ma.to x lydi vratane vrcholovych sportovcov. A ta to sposobuje, takr to busenie. Samozrejme, moj rychly tep je sposobeny, lebo aj ten mam, histsminovou intolerancou, plus dedicne po otcovi a ak je stres, tak sa zvysuje aj tep.. bezne mamvam.tep 70-85, ale dakedy je cez 90 ci az cez 100 a to uz sa ctim.neprijemne..
Cize kludne to moze byt aj tvoj pripad..

Ale urcite treba ist ku kardio, aby posudil teba.. lebo kazdy to moze mat inak..

siska53
8. feb 2021

@evicka20 bolo by dobre spravit vacsie ekg - holter.. a pripadnr echo..

lucia1683
8. feb 2021

U dospelého človeka je tep 80 v norme ja mávam tep aj 112 a tlak ukážkový 120/80

siska53
8. feb 2021

@evicka20 inak, ked pises, ze chrbtica, ono to moze byt aj z nej .

lagunka0000
8. feb 2021

@evicka20 ahoj, aj mne sa to stáva a nakoniec mi zistili že mám málo draslíka s veľa ho vylučujem pri močení. Mám aj kaldyum na predpis a stále nižšie hodnoty

zazrakysadeju
8. feb 2021

s určitosťou Vám môžem povedať, že to bude tetania