icon

Časté pichanie

3. apr 2023

Ahojte, približne mesiac dozadu sa to začalo. Zo zaciatku pri veľkej fyzickej námahe, no časom už aj v kľudovom režime ma pichá taká ostrá bolesť to je pár sekúnd to trvá. Nakreslila som v ktorej oblasti. Ešte pri tom pichani ako keby mi došol dych neviem to inác nazvať. Mali ste niektora s takýmto niečím skúsenost? Z čoho to môže byť?

autor
3. apr 2023
floki1994
3. apr 2023

To môže byť čokolvek...chrbtica, astma...mna tam v tých miestach pichá kvoli chrbtici...mala by som cvičiť a rehabky..ideal chod k lekárke nech ťa pozrie

autor
3. apr 2023

@floki1994 Cítim aj takú ťažobu na hrudi pri tom, to by mohlo byť od chrbtice? Astmu nemám.

taktotedanie
3. apr 2023

Alebo srdce, ja by som sla najskor za vseobecnym a nekreslila obrazky na modrom konikovi

autor
4. apr 2023

@taktotedanie Srdce je na ľavej strane, mňa to pichá na pravej. Išla by som k všeobecnej len není to tak chýbať barskedy z roboty

heln
4. apr 2023

mas doma tlakomer? mohol by to byt aj vysoky tlak, alebo tep. konzultacia s obvodnym by neuskodila.

autor
4. apr 2023

@heln Nemám doma tlakomer, no ja som mavala vždy nízky tlak.

mikella912
4. apr 2023

Môže to byť zaseknutý nerv ja mám pichlave bodave bolesti ale v krížoch,Chrbtica je plná nervov.ale pravdaže môže to byť aj niečo iné,bolo by dobré ísť k dr,nech vás pošle na rengen prípadne inde