Čelenka proti migréne

indiga123
30. jan 2015

Dievcence prosim vas nema niektora z vas skusenosti s celenkou cefaly proti migrene.Je to dost vysoka suma a potrebovala by som vediet nejake osobne skusenosti,kedze reklama znesie vela.dakujem

acer11
30. jan 2015

a prosím ťa na akom princípe to funguje,lebo neviem do čoho by som si musela zabaliť hlavu aby som nemala migrénu 😀

klincek
30. jan 2015

@acer11 😀
no ja by som si ju vcera musela urvat, aby prestala boliet 😖. ale tiez by ma ten vynalez zaujimal..

bonaqa2013
30. jan 2015

@indiga123 ešte som o tom nepočula a tie moje migrény sú teda poriadne. Vždy ma zložia do postele a ešte predtým poriadne vyobjímam záchodovú misu.
kde si to videla, resp. o tom počula.

indiga123
autor
30. jan 2015

@acer11
@klincek
@bonaqa2013
Dievcence davali to aj v tv , dajte si do googlu cefaly celenka na migrenu, aj ja uz neviem co s tymi migrenami,vcera som si strekla aj imigran triptan a figa z toho

klincek
30. jan 2015

@indiga123 pozrela som, a napadlo mi, ze mame doma jeden vynalez, ktory by mal pracovat na podobnom principe..zatial nanho sada prach, ale teraz mam dovod to skusit. ak bude fungovat, usetrila som tri stovky 😉

ajka006
30. jan 2015

vyskúšali ste už magnetoterapiu? používam ju už dlhé roky aj na rôzne iné problémy okrem bolestí a účinok je výborný. je uznávaná na celom svete, napr. v japonsku sa používa už viac ako 200 rokov. k dispozícii sú rôzne magnetoterapeutické výrobky, záleží od závažnosti alebo druhu choroby, problému, ich stavu - napr. na prevenciu, občasné stavy alebo chronické, atď. ceny výrobkov sú od 5 eur (napr. bodové magnety) a sú využiteľné na celé telo nielen na hlavu.

acer11
30. jan 2015

no to je riadna kravovina....keby to fungovalo,už majú nomináciu na nobelovku 😖 a polovica ľudstva má začapené čelenky 😀

majcu
30. jan 2015

@indiga123 ja mavam migreny s ktorymi koncim na infuzkach, ktore tiez nie vzdy zaberu, skusala som biolampu http://www.biostimul-biolampa.sk/ , musim povedat, ze ked som si nahrievala miesto, kde pulzovala bolest (napr. spanok) ze mi to utlmovalo bolesti, ale akonahle sa lampa vypla, tak sa mi migrena vratila do 10minut..

jul11
30. jan 2015

mne pomahala akupunktura ale najlepsie zabralo tehotenstvo a porod,je to ovela lepsie ako volakedy

indiga123
autor
30. jan 2015

@acer11 no ved toto,ale aj tak by ma zaujimalo ci to niekto nema

indiga123
autor
30. jan 2015

@majcu ahoj a kde ti daju infuziu lebo u nas v Zamkoch napr.na pohotovosti by ma nechali tak 2 hodiny cakat a potom by ma predpokladam velmi rychlo vybavili mozno z nejakym novalginom ☹

indiga123
autor
30. jan 2015

@jul11 akupunkturu som skusala bohuzial bezvysledne 😖

majcu
30. jan 2015

@indiga123 ja som z BA, a ano stalo sa mi par krat ze som cakala niekolko hodin, no uz som bola zufala, tak som cakala, kedze mavam nielkolkodnove migreny, niekedy mam aj vyse tyzdna vkuse....

indiga123
autor
30. jan 2015

@majcu Ja naozaj neviem že v 21.storočí nám nevedia pomôcť. ☹ . Ako funguješ v práci, doma?

spissi
30. jan 2015

K celenke sa neviem vyjadrit, ale mne prejde bolest hlavy a migrena jedine s tabletkou ANOPYRINU!!! Do 15 minut je po bolesti. A to som uz poskusala kadeco. Mamkina kolegyna si ho tiez dava na jej odporucanie a uz nemava take silne migreny so zvracanim.

majcu
30. jan 2015

@indiga123 fungujem ako fungujem...v kancelarii som len s jednou kolegynou, takze 90% casu mam hlavu na stole 🙂 😀 ak je to ale v obdobi kedy odovdavam dolezite veci,musim makat, pracujem s cislami,takze obcas to musim prepocitat aj 3x lebo vtedy mi moc hlava nefunguje, stavu do seba vtedy moc nedam, vacsinou "ficim" na ciernom caji, kave, mineralke, a banane(ten stahuje kyseliny a nenapina ma) a doma mam uzasneho manzelka, ktory ma doslova obstakuje, dava mi obklady, masiruje body atd, inak pomahami ked si dam termofor na hlavu..vyzeram smiesne ale horuce roztahuje cievy takze je to nachvilu uvolnujuce

gora8
30. jan 2015

Cefaly som si kupila asi pred rokom. Funguje na principe stimulacie nervov, po ktorej bolest ustupi. Podla mna je vsak vhodna najma na migreny a bolesti trojklanneho nervu, co nie je moj pripad. U mna je to problem krcnej chrbtice.Treba pouzivat aj preventivne, nie len pri bolesti.

hradnapani
30. jan 2015

@majcu namiesto termofora mozes skusit aj teplu ciapku - mojmu bratovi to velmi pomaha. Je to sice srandovny pohlad, ale tak co uz.
ja tiez trpim migrenami, ale ucinny recept bez liekov som zatial nenasla...

ajka006
30. jan 2015

@indiga123 prepáč, ale nedá mi napísať, samozrejme, že lekári (až na pár možno svetlých výnimiek - aby som všetkých nehádzala do jedného vreca) ti nepomôžu, pretože je to pre nich príjem, keď k nim chodia ubolení pacienti a keď ako tu čítam hádžete do seba kvantum liekov, ktoré buď nepomáhajú vôbec alebo len na chvíľu, tak to je pre nich zlatá baňa, pretože s požívaným kvantov liekov sa viažu ďalšie a ďalšie zdravotné problémy, čo ich len a len teší, tak prečo by mali pomáhať, šli by predsa sami proti sebe. pomôcť si musíš sama, napr. aj tak, že si naštuduješ alebo prečítaš aj pár vecí o iných metódach alebo spôsoboch liečenia a nielem tom, čo ti povie lekár, pretože o tom, čo naozaj pomáha, ti on hovoriť nebude, lebo logicky by prichádzal o svoj príjem, preto sa aj veľmi málo vie o magnetoterapii, aj keď jej účinky sú známe už stovky rokov. skús si naladiť stránky www.magnetoterapia.sk, tam nájdeš kopec informácii a odkazov na odborné články ako a kde všade magnetoterapia pomáha veľmi účinne aj bez liekov, ktoré majú aj tak len samé vedľajšie účinky.

bibistec
31. jan 2015

@ajka006 migrena nie je choroba na ktoru by fungoval magnet, tam sa neda vsugerovat ze pomaha. magnety ukrem toho nemaju dokazatelne liecive ucinky. to ze niekomu pomozu a inemu nie len dokazuje to ze niekto si vie vsugerovat to ze mu pomahaju. ako nic v zlom ak pomozu tebe je to super aspon sa nenapchavas liekmi ale ak si nikdy nemala migrenu nevies o com to je.

bibistec
31. jan 2015

@majcu mne neurologicka odporucala na migrenu nizkohistaminovu dietu + bezlepkovu aj to minimalne. vraj na rozne neurologicke proiblemy to pomaha tak skusim mozno pomoze mozno nie.

ajka006
2. feb 2015

@bibistec to sa veľmi mýliš, že magnetoterapia nemá dokázateľné liečivé účinky - prečo by sa asi vo svete tak dlho aplikovala a používala, keby tomu tak nebolo a hlavne v Japonsku.
neviem odkiaľ to máš, ale ak máš záujem, viem ti dodať vierohodné podklady k tomu, že magnetoterapia liečivé účinky má. u magnetotepie nejde o vsugerovanie, že mi pomáha, ona naozaj pomáha a nielen pri migréne!!!