Cena okuliarov v optikách
Ahojte, potrebujem si poriesit okuliare. Zrak zmerany mam, takže začala som obiehat optiky. Som zhrozená z cien. Skoro každá optika mi ponúkla cenu od 500,- € hore... to fakt? Na FB mi nastavujú reklamy na okuliare, s tým ze pošlem svoje okuliarove udaje a okuliare mi pošlú obratom. Ma prosím niekto s týmto systémom skúsenosť. Kúpiť okuliare bez skúšania a aká je kvalita rámu. Dakujem
@ketrint mne teraz nacenili okuliare v GrandOptical na 400 eur uz po uplatneni ich akcie :D len sklad cez 300 eur... hold je naozaj rozdiel, ci ma clovek -2, -3 alebo -8 napriklad, tam su ceny uplne inde bohuzial... prakticky cim vacsi hendikep, tym viac clovek zaplati
Grandoptical dáva dobré akcie, buď sú kombinované na skla a rámiky alebo celé okuliare. Moje posledné stály nejakých 350 Eur ale bolo to asi pred dvoma rokmi. To by si musela pozerať kde sú aké akcie a na to asi nemáš čas. Ale okuliare by som asi bez skúšania nekupovala.
@missviolet verím tomu… ja mam vysoké dioptrie, ale skla som brala čo najlacnejšie, keďže ich budem mať len na 2 týždne, takže odľahčene sú, aj ešte čosi, ale špeciálne úpravy (napr na pc) som si samozrejme nedávala… Ale vo Fokus aj na ako bolo tých -30% na Dôveru…
@missviolet Súhlasím, záleží aké máš dioptrie. A najdražšie sú vlastne tie sklá. Ja mám z Grand za nejakých 500 Eur, tiež je to teda dosť ale som s nimi spokojná, hlavne preto že mám problém nájsť vhodný rámik ktorý my vyhovuje a teda kupovala som nejaký značkový. Ale som ochotná za tie okuliare zaplatiť, väčšinou ich mám na dlhšiu dobu pokiaľ sa nezmenia dioptrie.
Ahojte. Aký máte názor na okuliare lacné napr. z obchodných reťazcov? Nechápem ako môžu byť také lacnē.Obávam sa že sklá sú nekvalitné. Ja potrebujem len 1tky na čítanie a kúpila som si takéto lacnē ako náhradné na doma a veľmi sa mi zhoršil zrak Môže to byť aj z tých lacných okuliarov z obch reťazca ? Ďakujem za akékoľvek postrehy

@xckaretxxx ja som dala za okuliare 490€, 180 rám a zvyšok skla, ale ja mám vysoké dioptrie, čiže stencene, odľahčené.
Mňa tak stoja normálne.