icon

Cena okuliarov v optikách

xckaretxxx
2. mar 2025

Ahojte, potrebujem si poriesit okuliare. Zrak zmerany mam, takže začala som obiehat optiky. Som zhrozená z cien. Skoro každá optika mi ponúkla cenu od 500,- € hore... to fakt? Na FB mi nastavujú reklamy na okuliare, s tým ze pošlem svoje okuliarove udaje a okuliare mi pošlú obratom. Ma prosím niekto s týmto systémom skúsenosť. Kúpiť okuliare bez skúšania a aká je kvalita rámu. Dakujem

Strana
z2
avanka
2. mar 2025

@xckaretxxx ja som dala za okuliare 490€, 180 rám a zvyšok skla, ale ja mám vysoké dioptrie, čiže stencene, odľahčené.
Mňa tak stoja normálne.

missviolet
3. mar 2025

@ketrint mne teraz nacenili okuliare v GrandOptical na 400 eur uz po uplatneni ich akcie :D len sklad cez 300 eur... hold je naozaj rozdiel, ci ma clovek -2, -3 alebo -8 napriklad, tam su ceny uplne inde bohuzial... prakticky cim vacsi hendikep, tym viac clovek zaplati

tassyn
3. mar 2025

Grandoptical dáva dobré akcie, buď sú kombinované na skla a rámiky alebo celé okuliare. Moje posledné stály nejakých 350 Eur ale bolo to asi pred dvoma rokmi. To by si musela pozerať kde sú aké akcie a na to asi nemáš čas. Ale okuliare by som asi bez skúšania nekupovala.

ketrint
3. mar 2025

@missviolet verím tomu… ja mam vysoké dioptrie, ale skla som brala čo najlacnejšie, keďže ich budem mať len na 2 týždne, takže odľahčene sú, aj ešte čosi, ale špeciálne úpravy (napr na pc) som si samozrejme nedávala… Ale vo Fokus aj na ako bolo tých -30% na Dôveru…

nesana
4. mar 2025

@missviolet Súhlasím, záleží aké máš dioptrie. A najdražšie sú vlastne tie sklá. Ja mám z Grand za nejakých 500 Eur, tiež je to teda dosť ale som s nimi spokojná, hlavne preto že mám problém nájsť vhodný rámik ktorý my vyhovuje a teda kupovala som nejaký značkový. Ale som ochotná za tie okuliare zaplatiť, väčšinou ich mám na dlhšiu dobu pokiaľ sa nezmenia dioptrie.

marina3
16. mar 2025

Ahojte. Aký máte názor na okuliare lacné napr. z obchodných reťazcov? Nechápem ako môžu byť také lacnē.Obávam sa že sklá sú nekvalitné. Ja potrebujem len 1tky na čítanie a kúpila som si takéto lacnē ako náhradné na doma a veľmi sa mi zhoršil zrak Môže to byť aj z tých lacných okuliarov z obch reťazca ? Ďakujem za akékoľvek postrehy

Strana
z2