icon

Cena za vitamíny a doplnky

30. apr 2025

Je to normálne, že som objednala nejaké vitamíny a výživové doplnky a že cena 72e ? Aj vy toľko nechávate v lekarni ?

Strana
z2
marcellka32
1. máj 2025

Nekupujeme žiadne doplnky, ani ako dieťa som nič nebrala....všetky vitamíny z lekárne sú marketing, telo si vezme zo stravy čo potrebuje, som za pestrú stravu

hellionka
1. máj 2025

… ja nechápem tu otázku, či je to normalne … veď keď tie vitamíny chceš a potrebuješ tak čo by natom nebolo normalne? Vidíš predsa koľko ktoré stoja a aj výslednú sumu. Či si prekvapená cenou tovarov na Slovensku? Tú máme všetci rovnakú.

biglovemom
1. máj 2025

Nevyhadzujem zbytočne peniaze 🤣🤣

stellarstar
1. máj 2025
@katty123456

@stellarstar stále plati2+1samozrejme s kartičku len

@katty123456 ved samozrejme

stellarstar
1. máj 2025
@marcellka32

Nekupujeme žiadne doplnky, ani ako dieťa som nič nebrala....všetky vitamíny z lekárne sú marketing, telo si vezme zo stravy čo potrebuje, som za pestrú stravu

@marcellka32 ano lenže sú ľudia kt majú nejakú poruchu alebo alergiu a to čo nemôžu

tamitamitami
1. máj 2025

Ja kupujem buď Dr.Max vitamíny, vždy použijem kupón -25% (online)....cena je hneď omnoho lepšia.
Alebo kupujem Gymbeam, tam zvyknem zaplatiť aj 60€-70€ ale balenia sú to naozaj veľké a kľudne vydržia aj 2-3 mesiace.

trisha_r
1. máj 2025

Nie nekupujem vitamíny ani doplnky, veľa z toho je len marketingový ťah. V strave je všetkého dosť.

marcellka32
1. máj 2025
@stellarstar

@marcellka32 ano lenže sú ľudia kt majú nejakú poruchu alebo alergiu a to čo nemôžu

@stellarstar to ja chápem, píšem o zdravých ľuďoch, ktorí nepotrebujú a napriek tomu kupujú

katty123456
1. máj 2025
@tamitamitami

Ja kupujem buď Dr.Max vitamíny, vždy použijem kupón -25% (online)....cena je hneď omnoho lepšia.
Alebo kupujem Gymbeam, tam zvyknem zaplatiť aj 60€-70€ ale balenia sú to naozaj veľké a kľudne vydržia aj 2-3 mesiace.

@tamitamitami plus už opakovane spominane 2+1vyuzivam...buď vezmem3 rovnaké alebo cca rovnakom drahe a tretí odpočítajú,,👍

tamitamitami
1. máj 2025
@katty123456

@tamitamitami plus už opakovane spominane 2+1vyuzivam...buď vezmem3 rovnaké alebo cca rovnakom drahe a tretí odpočítajú,,👍

@katty123456 Dá sa veľmi dobre nakúpiť, veľa krát spolu funguje akcia 2+1 a aj -25%.

Strana
z2