icon

Červ v stolici

sylwi23
28. okt 2016

Zdravým potrebujem veľmi poradiť. Pred mesiacom som si našla v stolici jedného červíka biely dlhý malý tenký a len jeden podobný tomu v jablku či ovocí len dlhší... Jediný problém som mala že ma viac bolel žalúdok a vetry inak nič. Dali sme si všetci komplet vyšetriť stolicu a nič všetko OK: Odvtedy som to ani raz nespozorovala a včera znova. červíka sa mi podarilo odobrať aj tú stolicu, ale čo ďalej som už skeptická, že mi tam niečo nájdu keď ani vtedy nenašli... Lekár povedal, že ak by tam červy boli alebo zárodky tak by to vyšlo a videli, ale ja tomu neverím tak ako aj lekárom... Hygiena dodržujeme zviera v dome nie je... Vonku chováme hydinu aj zajace tie mali červy ešte v lete a odvtedy nič. V škôlke boli červy pred rokom nikdy som si to nevšimla.... Lekár vraví, že to nesúvisí ani s hygienou ani so zvieratami, že vraj máme všetci červy.. Ja som si to všimla len vďaka nášmu záchodu máme ten typ ako v nemocniciach 🙂... Neviem čo robiť lebo mi dal síce nejaké chemické lieky, ale nesmú ich kojacie ženy a všetko ostatné čo je prírodne na detox tiež nie. Cesnak nemôžem je mi z neho zle a brala som aj cesnakové tabletky a nepomohlo... Povedal, že malá z toho neumrie a že nech si ešte zoberiem len dva krát. Ale príde mi to také hala-bala... a po druhé čítala som o tom že treba preliečiť komplet celú rodinu, že nemá význam len seba...Ja neviem čo teraz .... Znova dať vyšetriť stolicu a červíka...Inak v jednom dokumente na YouTube o červoch je fakt dokument kde som presvedčená o tom, že podľa toho čo som videla máme červy naozaj všetci len o tom nevieme ..... Prosím o radu. dakujem

Strana
z2
menoruze
28. jan 2017

mate skusenosti so zeolitom klinoptilolitom? mi poradila priatelka ,
co popri chemo a ozarovani to brala, a v ucinkoch som nasla, ze zabija parazity, mozu to aj deti od 3 rokov, beriem to, aj manzel, uvidime, ake ucinky to bude mat, ale mala som kandidu, zistenu , apo brani po par dnoch citim velku ulavu od svrbenia, nieco uz ucinkuje, nasla som vela stranok zeolitov, je ak sk vyrobca, este po nom patram

Strana
z2