Červená brada po akné

juliasynak
29. aug 2015

Ahojte, už vyše roka mam fliačiky po akné, postupne je stále väčšia plocha červená. veľmi si u prajem mať opäť bledú bradu. Zažili ste niečo podobné?

lilimoni
29. aug 2015

Kozny to videl?

girlinka
29. aug 2015

@juliasynak a akne sa ti tam uz nevytvara na brade?..tak isto ja s bradou..len mne sa vzdy tvorili nove a ked aj zmizli tak cerven ostala do nekonecna..

monifix
29. aug 2015

Ja to same

leeenka26
29. aug 2015

Pravdepodobne sa rozsirila infekcia z pupaka na dalsie miesta na brade alebo popraskali cievky. Treba poriadne cistit a asi fakt kozny nech to vidi.

leeenka26
29. aug 2015

Este ma napada su tam aj vyrazky? Ak ano a ak su aj zapalene a vacsie moze to byt zo zubov.

monifix
29. aug 2015

Jinak me kozni uz pred lety rekla, ze je to dermatitida

juliasynak
autor
29. aug 2015

u kožnej dom bola viackrát, keď to bolo ešte menšie, ale tá mi dala na to ichtyolovú masť (vraj mi nemá čo predpísať na to) a bolo to ešte horšie.. tak som skúšala rôzne iné časom....pomohla mi jedna prirodna kozmetika a par veci z lekarne... akné sa tvorí menej, ale stále to neprestalo... .ale najviac ma trápi tá brada, inde na tvári, keď mám vyrážku, tak do pár dní je to ok...ale aj keď mesiac nemám žiadnu vyrážku na brade, stále je červená... čistím ju 2krát denne.. už fakt netuším :(

michaela8891
29. aug 2015

ahoj...ja som mala zeraz nieco podobne na brade, ale asi 100x horsie :( bola som na koznom a dala mi antibiotika entizol, glycerinovu vodu a tekuty puder s ichtyolom....celkom to preslo, ale farba pokozky nebola ok...tak som bola zas na kontrole a povedala, ze si mam kupi krem v lekarni a ten mi celkom pomohol, uz po dvoch dnoch vidim rozdiel,..vola sa dermalibour, stoji sice skoro 12€, ale ak to ma pomoct tak vyskusqt...popripade ti mozem aj antibiotika polsat dala mi dalsie dve balenia...ale to uz na 40 dni a nemam pocit, ze mi treba jest 60dni atb.