icon

Chcem mať hladkú pleť

omg721
30. sep 2017

Holky neviete mi poradiť... mám dosť výrazne póry, akoby zničenú pleť, jazvicky Atd... mala som mladšia dosť výrazne akné... neviete mi poradiť nejaký krém, tablety, aby sa mi vrchná vrstva pleti akoby zosulkala a pleť bola hladká a jemná, akoby nová ? Viem, že známa brala raz take tablety a mala pleť potom ako detskú prdelku, len tie sa žiaľ už nevyrábajú. Ďakujem

Strana
z2
orieska325
30. sep 2017

Bioil? V reklame slubuju zazraky..aj zeny si ho chvalia..ja sice nemam akne ale 1 cas som ho pouzivala a zjednotil mi plet..

kejtka87
30. sep 2017

@novana preco?mne sa prvykrat dostal katalog do ruk asi pred dvoma tyzdnami,objednala nejaky sampon tak uvidíme,snad mi nrvypadaju vlasy.tiez som o farmasi v zivote nepočula ale na skusku preco nie.

omg721
autor
1. okt 2017

@orieska325 bi-Oil som teraz začala používať, nakoľko všade o ňom píšu ako o zázraku. Holky si ho dávajú normálne s makeupom v maličkom množstvo, aj večer na spanie. Tak skúsim aj ja 🙏🏼

novana
1. okt 2017

@kejtka87, nevypadajú, je to bežná drogerková kozmetika, ktorá v domovskej krajine nejde moc na odbyt, preto sa rozhodli ju predávať aj vo svete, a to formou MLM, preto je reklamou na ňu zahltený internet. 🙂

emarusinakova
8. okt 2017
Používateľ emarusinakova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emarusinakova.

Ja používam tieto masky od Garnier

marlen5
8. okt 2017

@orieska325 ja ho mam ale nepouzivam pravidelne lebo aj ked pisu, ze nie je mastny a sa rychlo vstrebe ja mam po nom strasne mastnu plet. a ma sa pouzivat dokonca 2x denne, ja ho dam max. na noc. Neviem si predstavit si ho dat rano, ved sa potom cela lesknem. :(

marlen5
8. okt 2017

@omg721
nezda sa ti mastny? lebo mne ano a pisu, ze je nemastny. ☹ ja mam po nom brutal mastnu plet. a nedavam ho vela...treba menej este?

omg721
autor
10. okt 2017

@marlen5 vieš čo 🙂 ja si dávam úplne maličkú kvapku ráno na hubku a potom na to makeup a tak nanesiem na tvar a vôbec 🙂 nevidím, žeby som sa rýchlejšie mastila alebo niečo podobne 🙂 a večer keď si vycistim pleť tak na noc si to dávam namiesto krému a zda sa mi akoby sa mi na lícach trosku vyčistila pleť 🙂 ale zatiaľ používam len krátko 🙂

salko17
26. jan 2018

Ahojte v tejto dobe sa z nášho organizmu rýchlo stráca kolagén a kyselina hyalurónová preto sme v skorom veku vraskavi. Ja som tento problém riešila s jedným pánom, ktorý má vlastny produkt a ten obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén, kyselinu hyalurónovú a vitamín C. Kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležité pre zdravie pokožky, spojivového tkania a pohybového aparátu. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať.
Tu je zloženie: 10 g rybieho kolagénu, 100 mg kyseliny hyalurónovej , 75 mg vitamínu C
V prípade záujmu ho môžete kontaktovať na tomto emaily: prirodne.antibiotika@gmail.com

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2