Chcem mať hladkú pleť
Holky neviete mi poradiť... mám dosť výrazne póry, akoby zničenú pleť, jazvicky Atd... mala som mladšia dosť výrazne akné... neviete mi poradiť nejaký krém, tablety, aby sa mi vrchná vrstva pleti akoby zosulkala a pleť bola hladká a jemná, akoby nová ? Viem, že známa brala raz take tablety a mala pleť potom ako detskú prdelku, len tie sa žiaľ už nevyrábajú. Ďakujem
@orieska325 bi-Oil som teraz začala používať, nakoľko všade o ňom píšu ako o zázraku. Holky si ho dávajú normálne s makeupom v maličkom množstvo, aj večer na spanie. Tak skúsim aj ja 🙏🏼
Ja používam tieto masky od Garnier
@orieska325 ja ho mam ale nepouzivam pravidelne lebo aj ked pisu, ze nie je mastny a sa rychlo vstrebe ja mam po nom strasne mastnu plet. a ma sa pouzivat dokonca 2x denne, ja ho dam max. na noc. Neviem si predstavit si ho dat rano, ved sa potom cela lesknem. :(
@marlen5 vieš čo 🙂 ja si dávam úplne maličkú kvapku ráno na hubku a potom na to makeup a tak nanesiem na tvar a vôbec 🙂 nevidím, žeby som sa rýchlejšie mastila alebo niečo podobne 🙂 a večer keď si vycistim pleť tak na noc si to dávam namiesto krému a zda sa mi akoby sa mi na lícach trosku vyčistila pleť 🙂 ale zatiaľ používam len krátko 🙂
Ahojte v tejto dobe sa z nášho organizmu rýchlo stráca kolagén a kyselina hyalurónová preto sme v skorom veku vraskavi. Ja som tento problém riešila s jedným pánom, ktorý má vlastny produkt a ten obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén, kyselinu hyalurónovú a vitamín C. Kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležité pre zdravie pokožky, spojivového tkania a pohybového aparátu. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať.
Tu je zloženie: 10 g rybieho kolagénu, 100 mg kyseliny hyalurónovej , 75 mg vitamínu C
V prípade záujmu ho môžete kontaktovať na tomto emaily: prirodne.antibiotika@gmail.com

Bioil? V reklame slubuju zazraky..aj zeny si ho chvalia..ja sice nemam akne ale 1 cas som ho pouzivala a zjednotil mi plet..