Chcem pribrať aspoň 6 kg
Ahojte veľa zvas ma problém s váhou ako schudnúť no ja mám opačný problém potrebujem pribrať aj 6kg. Počas tehotenstva som schudla s 50 kg na 40kg ku koncu tehu som nabrala 4 kg co mi ostalo do teraz mám 44kg výšku 160 cm mozem zjesť co chcem nepriberem ani gram uz som zúfalá. Máte niektorá tiez takúto skúsenosť ako ste to riešili moc dakujem 😊
Ahojte veľa z vás má problém ako schudnúť ja zas mám problém ako pribrať po tehotenstve som strastne schudla takáto aká som som ešte nikdy nebola mám 20rokov a chcela by som strastne pribrať nejde mi to vôbec vyskúšala som všetko čo mi predpísal môj dochtor čo mi poradili známi lieky som brala veľa pečiva som jedla nápojov mastných pečiv a nič nepribrala som vôbec je to už pomalí to budú 2roky čo mám váhu takú nízku 40kg-vu chcela som by nejakú radu niektorý vravia že keď si dá žena Dannu ...alebo že máš neho je a tak ďalej mne to nepomáha a neviem čo mám ďalej robiť hambim sa si kupovať veci v deckych vecickach moja veľkosť pásu je 30-ka nohavice oblečiem aj po 10rocnych babach hambim sa strastne aká som a bola by som rada keby že mi aspoň poradíte malinkú radu budem rada že mi nejako pomôžete ....