Chcem si dať zväčšiť pery - vaše názory
Ahojte chcem Vás poprosiť o radu. Už dlhšie uvažujem nad tým dať si zväčšiť svoje pery najmä pre moju vrchnú peru pretože mám ju veľmi úzku. Keby som do toho išla tak skutočne iba 0,5ml. Viete mi poradiť a povedať svoj názor či by to vypadalo dobre. Ďakujem

@petrolejkav duckface nebude mat po prvom pichnuti...ani po druhom ani po treťom .. to by musela chodiť pravidelne a veľmi často a veľmi veľa ml aby dosiahla duck face . Po prvom jej to bude sotva vidno . Autorka určite chod, jemná korekcia ti neuškodí , budeš spokojna 😍
Ano to je tak jediná plastická operace do které bych taky šla, už mám dokonce i vybranou kliniku tuhle https://www.premier-clinic.cz/zakroky/zvetseni-... už se stačí jen domluvit konzultace prý je to i bezbolestné koukala jsem na video jak e operace provádí a trvá to podle mě tak 10min maximálně ale do jiné operace bych asi nešla.

Duckface veru nikomu nepristane, je to na smiech. A tie ženy si ešte myslia, aké sú krásne😕 máte krásne pery, ja by som to nerobila. Prajem Vám dobré rozhodnutie😊