Chcem zmeniť gynekologičku

dm2
7. jan 2015

Ahojte, možno mi budete vedieť pomôcť, chcela by som zmeniť gynekologičku, k tej mojej už nechcem ísť...mám vyhliadnutú novú doktorku, volala som tam, vezmú ma, ale mám si prísť pre papier, na základe ktorého ma odhlási predošlá doktorka. ale oni ma vraj vezmú potom až najskôr 1.februára.

preto sa chcem spýtať, nedá sa to nejako urýchliť? lebo mám teraz nejaké ženské problémy a nerada by som čakala až do februára, ale na druhej strane nechcem ísť k mojej starej doktorke.

dakujem 🙂

evittam
7. jan 2015

@dm2 Tak znovu zavolaj k tej lekarke,ku ktorej chces ist povedz jej,to co pises,ze mas problemy,ktore nepockaju. Aku inu radu cakas? Ziadny zakon alebo nieco ine neexistuje na to,aby ta vzala skôr.😉

dm2
autor
7. jan 2015

@evittam už som tam volala, ale vraj ma skôr vziať nemôžu...zo zákona.

ale vdaka za radu 🙂
ja v podstate potrebujem spraviť predoperačné vysetrenia, kvôli punkcii cysty....

evittam
7. jan 2015

@dm2 Tak skus ist do nemocnice kde ti to budu robit a vysvetli im situaciu

kitty88
7. jan 2015

@dm2 tento mesiac ta nevezmu kvoli zmluve so zdravotnou poistovnou, nahlasuje sa vzdy k prvemu... ja som tiez musela cakat mesiac kvoli tomu, lebo u mojho predosleho doktora ma (zrejme naschval, aby mali preplateny este ten mesiac) vyradili zaciatkom mesiaca, hoci som bola ziadat o to uz koncom predchadzajuceho mesiaca... takze ak ti to suri a nechces ist k predchadzajucej dr, tak asi jedine do nemocky sa ist spytat, ci ti nespravia oni.

dm2
autor
7. jan 2015

@evittam budu mi to robiť v iscare mt, ...dobrý nápad, toto ma nenapadlo, zajtra tam skúsim zavolať... 😉

mammaroma
7. jan 2015

@dm2
Ale predoperačné vyšetrenia sa zrejme týkajú obvodného lekára, prípadne internistu. Ide o odbery krvi, prípadne EKG, potom návšteva anesteziologickej ambulancie. Nepovedali Ti v nemocnici, že treba riešiť tieto veci? Či oni Ťa odporučili na Tvoju gynekologičku?

dm2
autor
7. jan 2015

@kitty88 ahoj, ja mam v podstate rovnaky problem...isla som sa odhlasiť koncom mesiaca, bola som v praci a nemohla som skôr,...prisla som tam a akurat nerobili, pričom na dverach nebol žiadny oznam, že nerobia...a potom už mali dovolenku kvôli sviatkom.....takže sa pôjdem opytat priamo do toho iscaru či by mi to nespravili...ale ani neviem čo vsetko zahrnuju tie predoperačne vysetrenia....

dm2
autor
7. jan 2015

@mammaroma dakujem za ozrejmenie, nevedela som čo vsetko obsahuju.... 🙂 ale v iscare ma poslali k mojej obvodnej gynekologičke...že ona mi da vymenne listky kde bude treba...

kitty88
7. jan 2015

@dm2 mna ale vyradili naschval az v dalsom mesiaci, sestricka povedala, ze si mam prist pre vypis o tyzden a to bol vlastne uz oktober, takze som cakala do novembra, kym ma novy dr vzal... a neverim, ze vytlacit jeden blby papier im trvalo tyzden... tiez som nevedela, ze to takto chodi, povedal mi to az tento moj novy dr.

dm2
autor
7. jan 2015

@kitty88 aha..no tak to je svinstvo... .takto zbytočne ťa zdržovali.....je to podla mna hlupost aby človek musel čakať do dalsieho mesiaca...zbytočna byrokracia...

kitty88
7. jan 2015

@dm2 co uz, to je slovensko... 😀 😅 este ze mi to nejak nesurilo...

24daniela24
7. jan 2015

ahojte aj ja by som chcela menit gyneologa prestahovali sme sa o 70km a nazaj treba ist osobne odhlasit k staremu gynekologovi?

rachel36a
7. jan 2015

Vzdy sa da prestupit len od prveho nasledunuceho mesiaca