Chemický peeling v Spišskej Novej Vsi

ivetkatka197808
12. jan 2012

Je tu niekto so Spisskej, kto si dal robit chemicky peeling, kde a ake su vysledky?

henky
17. jan 2012

aj ja nad tym prave uvazujem....robia to v Medicentre- jedno osetrenie 30e...ale ci je to ucinne-to neviem...hmm

dvojickychalani
23. jan 2014

Ženy, čo to je ten chemický peeling?

katka113
5. mar 2014

ahoj, ja byvam od SNV 8 km a som po druhom chem. peelingu u MUDr. Hudyovej. Dalsi ma caka 17.3.2014.

katka113
5. mar 2014

- asi pred 3 rokmi sa mi na tvari objavili pigment.skvrny /lice, celo a horna pera/. Aj napriek uistovaniu mojho manzela, ze jemu to nevadi a on si to nevsima som sa rozhodla ze to podstupim. Definitivne rozhodnutie padlo po poznamke kolegu a mojej kamaratky, ktori mi v lete 2013 povedali, ze mam na cele nejaku spinu a ze co to tam mam. Zacala som patrat po internete a nakoniec som sa rozhodla pre chem. peeling. S MUDr. Hudyovou som tento problem konzultovala v auguste 2013 a odporucala skor nez by pouzila IPL svetlo /ktore taktiez ma/, aby som najprv vyskusat chem. peeling. Zdoraznila, ze najlepsim obdobim na vykonanie chem.peelingu je jesen a zima. Ked prisla jesen zacala som vahat / sestra ma odhovarala/ ,ale definitivne som sa rohodla zaciatkom februara 2014, kedy som sa telefonicky objednala. Chem. peeling prebieha asi takto /tvar mate mat cistu, bez make-upu/ : konzultacia s doktorkou, ktora sa Vas opyta, ci ste uz niekedy absolvovali nejaky chem. peeling, vysvetlite jej Vase ocakavate , lahnete si na lehatko, ocisti Vam tvar navlhcenimi tamponmi /asi v alkohole/ , kremom vam ohranici miesta cistlive na kyselinu - okolie oci, usta, sliznicu pod nosom, /pocas aplikacie kyseliny Vam da na oci navlhcene tampony/ - nasledne na tvar aplikuje kyselinu /u mna 70%-tnu/, ktoru necha posobit / u mna prvy krat to boli 3 min. a druhy 7 min./ podla znasanlivosti na pokozke /cely cas mi pozerala na tvar a pytala sa, kde ma to zacina postipkavat , kde to stipalo tam to neutralizovala/. Po 3min. /prvy sedenie/ prip. 7 min. /druhe sedenie/ mi celu tvar neutralizovala a tvar som si oplachla v umyvadle vodou. Opat si lahnete na lehatko a doktorka Vam na tvar aplikuje hydratacny krem a poskytne Vam tubu s ochrannym faktorom /tusim to bola 50/ , ktory si mozte aplikovat na tvar v jej ordinacii pri zrkadle. /mne dala aj vzorky kremov, ktorymi som si tvar natierala doma po zakroku - najprv to bola Bioderma a druhy krat La Roche Posay/. Tvar je po chem. peelingu peelingu troska zacervenana na licach ma to postipkavalo do vecera a do 4-5 dni sa mi na niektorych miestach zacala olupovat pokozka/ ale len jemnucko/. Hned na druhy den po chem.peelingu si mozete na tvar dat make - up. Tvar aspon u mna teraz posobi ziarivejsie, napnutejsie a hladsie. Myslela som si, ze stihnem absolvovat 6 kury ale vidim, ze to nestihem /vdaka pocasiu - zacina byt vonku vela slnka/. Neodporuca sa po chem. peelingu vystavovat slnku a a chranit sa pred nim min. 30 ochr.faktorom / ja uz 3 roky pouzivam na tvar 50 Daylong/. Pigmentove skvrny mi pomalicky zacinaju blednut, ale uz teraz viem, ze tuto kuru si zopakujem a v zime. Z mojho pohladu mozem chem. peeling len odporucat :o)))

katka113
5. mar 2014

@henky
@dvojickychalani
@ivetkatka197808

asi pred 3 rokmi sa mi na tvari objavili pigment.skvrny /lice, celo a horna pera/. Aj napriek uistovaniu mojho manzela, ze jemu to nevadi a on si to nevsima som sa rozhodla ze to podstupim. Definitivne rozhodnutie padlo po poznamke kolegu a mojej kamaratky, ktori mi v lete 2013 povedali, ze mam na cele nejaku spinu a ze co to tam mam. Zacala som patrat po internete a nakoniec som sa rozhodla pre chem. peeling. S MUDr. Hudyovou som tento problem konzultovala v auguste 2013 a odporucala skor nez by pouzila IPL svetlo /ktore taktiez ma/, aby som najprv vyskusat chem. peeling. Zdoraznila, ze najlepsim obdobim na vykonanie chem.peelingu je jesen a zima. Ked prisla jesen zacala som vahat / sestra ma odhovarala/ ,ale definitivne som sa rohodla zaciatkom februara 2014, kedy som sa telefonicky objednala. Chem. peeling prebieha asi takto /tvar mate mat cistu, bez make-upu/ : konzultacia s doktorkou, ktora sa Vas opyta, ci ste uz niekedy absolvovali nejaky chem. peeling, vysvetlite jej Vase ocakavate , lahnete si na lehatko, ocisti Vam tvar navlhcenimi tamponmi /asi v alkohole/ , kremom vam ohranici miesta cistlive na kyselinu - okolie oci, usta, sliznicu pod nosom, /pocas aplikacie kyseliny Vam da na oci navlhcene tampony/ - nasledne na tvar aplikuje kyselinu /u mna 70%-tnu/, ktoru necha posobit / u mna prvy krat to boli 3 min. a druhy 7 min./ podla znasanlivosti na pokozke /cely cas mi pozerala na tvar a pytala sa, kde ma to zacina postipkavat , kde to stipalo tam to neutralizovala/. Po 3min. /prvy sedenie/ prip. 7 min. /druhe sedenie/ mi celu tvar neutralizovala a tvar som si oplachla v umyvadle vodou. Opat si lahnete na lehatko a doktorka Vam na tvar aplikuje hydratacny krem a poskytne Vam tubu s ochrannym faktorom /tusim to bola 50/ , ktory si mozte aplikovat na tvar v jej ordinacii pri zrkadle. /mne dala aj vzorky kremov, ktorymi som si tvar natierala doma po zakroku - najprv to bola Bioderma a druhy krat La Roche Posay/. Tvar je po chem. peelingu peelingu troska zacervenana na licach ma to postipkavalo do vecera a do 4-5 dni sa mi na niektorych miestach zacala olupovat pokozka/ ale len jemnucko/. Hned na druhy den po chem.peelingu si mozete na tvar dat make - up. Tvar aspon u mna teraz posobi ziarivejsie, napnutejsie a hladsie. Myslela som si, ze stihnem absolvovat 6 kury ale vidim, ze to nestihem /vdaka pocasiu - zacina byt vonku vela slnka/. Neodporuca sa po chem. peelingu vystavovat slnku a a chranit sa pred nim min. 30 ochr.faktorom / ja uz 3 roky pouzivam na tvar 50 Daylong/. Pigmentove skvrny mi pomalicky zacinaju blednut, ale uz teraz viem, ze tuto kuru si zopakujem a v zime. Z mojho pohladu mozem chem. peeling len odporucat :o))) a este jedna kura stoji 25 €

dvojickychalani
5. mar 2014

@katka113 to možem aj keď na pehy keď mám?

katka113
6. mar 2014

-chceš ich zosvetliť na základe chem.peelingu? Ak áno, tak takúto požiadavku by si mala asi konzultovať s MUDr. Hudyiovou. Ja chcem zosvetliť hlavne tie pigmen.škvrny, ktoré sa mi spravili nadmerným slnením. Ale začínam rozmýšľať aj nad tým, že po ukončení min. ešte dvoch kúr u p. doktorky si chem. peeling bude robiť doma sama. Naštudovala som si nejaké info. na internet + ešte niečo povyzvedám od p. doktorky. Pekný deň.

katka113
6. mar 2014

@dvojickychalani
- stále zabúdom zakliknúť Odpovedz /tak ešte raz/
-chceš ich zosvetliť na základe chem.peelingu? Ak áno, tak takúto požiadavku by si mala asi konzultovať s MUDr. Hudyiovou. Ja chcem zosvetliť hlavne tie pigmen.škvrny, ktoré sa mi spravili nadmerným slnením. Ale začínam rozmýšľať aj nad tým, že po ukončení min. ešte dvoch kúr u p. doktorky si chem. peeling bude robiť doma sama. Naštudovala som si nejaké info. na internet + ešte niečo povyzvedám od p. doktorky. Pekný deň.

malinka158
27. nov 2014

@katka113 ahoj ak mozem poprosit info ako si teraz na tom s pig.skvrnamy? Este ich mas? Alebo ti po peelingu zmizli? Ja by som to chcela tiez absolvovat

katka113
28. nov 2014

@malinka158
- sedenia chemického peeling-u som absolvovala len 3 krát - tento rok na jar - vonku začalo byť skoro intenzívne slnko. Chemický peeling mi škvrny zosvetlil mierne. Jeden krát som absolvovala /pred mesiacom/ IPL svetlo - zlepšenie po jednom sedení o 20 %. Niekde na internete som čítala o CO2 lasere /dosť nákladná záležitosť 200-300 € za jedno sedenie - ďalšie sedenia sú už lacnejšie/. Dnes sa práve chystám do Košíc na konzultáciu do Dermacentra aby mi poradili, ako by som ich čo najskôr odstránila - snáď aj vďaka CO2 laseru - no uvidím... 😒 Po konzultácii sa rozhodnem, či budem pokračovať u MUDr. Hudyovej v IPL - čo nie je tiež žiadna lacná záležitosť, alebo sa dnes rozhodnem pre CO2 laser , ktorý by mal byť účinnejší a s rýchlejším efektom - posielam link ako by mal vyzerať priebeh zákroku CO2 lasera -

https://www.youtube.com/watch?v=gUjMs88lnDY
katka113
28. nov 2014

@malinka158
- a ešte jeden link, ako by mala pleť reagovať po chem. peelingu v priebehu 4 dní je to na konci 8:25 min.

https://www.youtube.com/watch?v=0p61ECQ5mxY
malinka158
24. dec 2014

@katka113 ahoj ja som používala chem. peeling na domace pouzitie ale vysledok minimalny ☹ mam pig. skvrny na brade a tiez ma trapia flaky po akne. Aka je asi cena za jedno sedenie u pani DR. Hudyovej?

katka113
27. dec 2014

@malinka158 za chem.peeling 25 € a za IPL 12 € + za každý klik 2€, pri ďalšom sedení by to už malo byť len cena za jednotlivé kliky bez 12 €.

malinka158
27. dec 2014

@katka113 a je nutne sa obejdenat? alebo staci ak by som tam sla rano a povedala ze chcem ist na chem. peeling? a tie kliky su vlasne na co?

katka113
28. dec 2014

@malinka158
je potrebne sa objednať , klik je impulz IPL svetla: Jeden impulz = 2€. Ja som mala impulzov na čele, kde mám najtmavšiu škvrnu asi 13. Celková cena pri prvom sedení bola 12+ /2x13/=38 €.

malinka158
28. dec 2014

@katka113 dakujem za info 🙂 🙂

katka113
28. dec 2014

@malinka158
NZ 🙂