icon

Chrípka, prieduškový kašeľ a Zinnat

9. mar 2025

Ahojte z ničoho nič ma začalo skriabat v krku a na druhý deň už boli teploty okolo 39. Ktoré pretrvávajú dneska celý deň. Strašné kašlem už taký prieduškovy kašeľ a začalo ma páliť ucho . Môžem dostať zápal stredného ucha ? Alebo niečo vážnejšie . Bojím s alebo nemala som nikdy chrípku. Dnes na pohotovosti mi dali zinnat. Pomôže to ?

noami12
9. mar 2025

Tiež som to tak mala, vlastne všetci v okolí sme si tým prešli. Kasel mam už vyše týždňa, teraz už aj zapal dutín, takže mohlo sa ti to vraziť do ucha. Dcéru tiež bolelo ucho. Tato chripka bola snáď najhoršia akú som kedy mala, ešte teraz po týždni ma bolí hlava a rýchlo sa zadycham no a tie dutiny... prajem skoré uzdravenie a ľahký priebeh...

stellarstar
9. mar 2025

Áno môže to prejsť do ucha keďže nos hrdlo a uši sú spojené

autor
9. mar 2025

@noami12 ďakujem, píšu že prvé štyri dni sú najhoršie takže som v polovici a tiež nechápem aký to má rýchly priebeh. A mali ste aj nádchu ? Ja už začínam kýchat

palculienka40
9. mar 2025

Ja aj dieta sme mali 7 dni horucky. Mna bolelo vsetko uci, zuby, hlava, telo, bolest putovala. Kasrl strasni uz treti tyzden atb tretie balenie. Dutiny zapal. Dieta malo aj zavrate. Pocit na zvracanie nechutenstvo.

noami12
10. mar 2025

Ja som nádchu nemala zozačiatku, iba teplotu a kašel až teraz 3 dni mám nadchu a zapalene dutiny. Kasel už dnes je lepšie.

veronicka1901
10. mar 2025

Moje tri dcery mali prvykrat v zivote taku chripku, ze premyslam o ockovani normalne