icon

Chronická pankreatitída

petta87
28. jan 2015

Ahojte baby. Potrebujem poradit. Mam chronicku pankreatitidu. Je tu niekto kto ma s tym tiez problem? Ake jedla si robite, co jete na ranajky a podobne? Som z toho trochu ako keby v depresii mam len 27 a vraj tato choroba je dost vazna ☹ poteebujem rady dievcata. Dakujem vopred

Strana
z2
tanika
2. sep 2016

@tanika a este ako zajtra rano...môžem už jest? A co? Alebo nie?

katharinka1
2. sep 2016

@tanika piskoty a čierny čaj . Fatru najlepsie bielu. Ale aj obyčajná je ok ak inú nemajú.

andrea76
11. dec 2016

@tanika
Ja som prave dosla z nemocnice s akutnou pankreatitidou. A mala som tie priznaky ako popisujes. Silna bolest tam ako je ta kost pri hrudi a vzadu pri lopatkach, ako podprsenka sa zapina. Bola to velmi nesnesitelna bolest, to som nemohla vobec sediet ani chodit, nemohla som ani chodit. Davali mi kyslik, kedze som ani nemohla dychat. Level amylasy som mala 2776. V nemocnici som bola tyzden

betinka_kvetinka
28. máj 2019

Tip na blog o (nielen) chronickej pankreatitíde (a potravinovej intolerancii):
- sú tu aj recepty a všeličo iné...

http://vareskamaruska.blog.cz/

andrea76
28. máj 2019

@betinka_kvetinka
Dakujem za link. Pozriem sa dokladne na neho

betinka_kvetinka
29. máj 2019

@andrea76 🙂 Rado sa stalo, milá Andrejka. ♥ Ťa pozdravujem do diaľky 😉

andrea76
29. máj 2019

@betinka_kvetinka
Dakujem za pozdrav 🙂 Velmi ma potesila Tvoja sprava

betinka_kvetinka
Odpoveď bola odstránená
annesulka
4. okt 2019

@tanika prosim Ta, ako dlho si mala tie bolesti chrbata? ja mam uz vyse tyzdna zvieravu bolest (akoby obruc) na chrbate ako zacina posledne rebro, obostranne...mala si nieco podobne?

kitinka3
7. jan 2020

Ahojte, už pár rokov sa trápim s chronickou pankreatitidou, vedel by my niekto poradiť nejakého odborníka, kliniku...ktorá sa touto chorobou zaoberá?

tatranka68
Autor odpoveď zmazal
tatranka68
Autor odpoveď zmazal
m_i_c_h_a_l
3. mar 2020

@tanika dobrý deň, ako ste nakoniec dopadli? Bol to podráždený pankreas? Máte s tým stále problém, alebo sa vám to diétou upravilo? Vopred pekne ďakujem za odpoveď!

lenuska333
Odpoveď bola odstránená
lenuska333
Odpoveď bola odstránená
tatranka68
28. sep 2020

@lenuska333 ahoj podarilo sa ti za tie roky niečo pribrať?mám tiež chr.pankreas. Ďakujem . miladaferencova@azet.sk

marince
10. mar 2023

@bibistec môžem sa opýtať aké testy vám robili na pankreas?

marince
10. mar 2023

@kitinka3 ako sa prejavovala a ako ti zistili? Ďakujem

lenuska333
11. mar 2023

@tatranka68 chron.pankre.ma manžel nie ja ...a nie nepodarilo ani nepribera ale ani nechudne ale mozeto byť aj tým on veľmi málo je niekedy aj celý deň nič nezie hlavne ked niečo robí.Inokedy ma dni keď toho zje strašne veľa.

marince
11. mar 2023

@kitinka3 ako vám zistili sme pankreatidu? Ďakujem

bibistec
11. mar 2023

@marince brali krv a moč naraz a z toho zistili malo pankreatickych enzýmov. Robili aj usg

bibistec
11. mar 2023

@marince a ešte aj stolicu

mahtobka
15. dec 2024

@lenuska333 dobry den. Aj moj manzel ma chron. Pankr. Ale + asi autoimunitnu chorobu. Uz pol roka hladaju pricinu.
Mozem Vam napisat ohladne jedalnickaa nejakych inych otazok?
Muz mi schudol 20kg

bbbubatkooo11
3. feb 2025

@petta87 mozem ss

Strana
z2