icon

Chudnutie a zároveň opúchanie na začiatku tehotenstva

bielavila
29. mar 2018

Ahojte mozno mi poradite alebo mate podobnu skusenost, som na zaciatku tehotenstva v 8 tt, mam silne nevolnosti a nic nemozem jest, jedavam velmi nasilu aj to velmi malo, tym padom chudnem, ale zaroven opucham alebo sa zavodnujem, vyzeram ako by som uz pribrala 5-6 kg a pritom skoro nic nejem a ak aj zjem ide to von, poradite mi co na tie opuchy nech nevyzeram ako balon? Dakujem

lula313
29. mar 2018

Jedine pohyb, na masáž by si ešte ist nemohla, to až v druhom trimestri a tá perfektne pomaha k odvodneniu.
Ja som si dávala gravipop lizatka a veľmi mi pomohli na nevolnosti, ktoré u mna trvali cely den😀

bielavila
autor
29. mar 2018

@lula313 tak co sa nevolnosti tyka s nimi som zmierena, aj pri prvom som to mala, ale s tym ze nic nejem a vyzeram ze mam o 6 kg viac sa zmierit neviem... pohyb uvazujem ze zacnem na steper, sle ja mam aj tak pohybu pocas dna dost...

pininka
30. mar 2018

Podla mna s tym vela neurobis, moja mama bola taka v tehu naliata ze vyzerala akoby cakala trojcata, po porode vsetko nechala v nemocnici. Total bola zavodnena. Nasilu cvicit a este k tomu na zaciatku tehu je si myslim kontraproduktivne.

lula313
30. mar 2018

Tiež si nemyslím, že steper je vhodný, mala som na mysli skôr prechádzky..

bielavila
autor
30. mar 2018

@lula313 citala som, ze steper je prave vhodny pre tehotne, tak ci tak monentalne nevladzem ani zit nieto este cvicit

bielavila
autor
30. mar 2018

@pininka hej aj ja sim bola v 36 tyzdni zavidnena, ale teraz sim iba vo 8 tt chcem vyzerat normalne