Cievny chirurg MUDr. Hyža v Senici - skúsenosti

samko1
16. dec 2014

Dobrý deň. Prosím Vás dievčatá, nemáte niektorá skúsenosť s MUDr. Hyžom, ambulancia Chirsen - cievny chirurg v Senici??? bola som u neho na vyšetrení a čaká ma operácia, mám kŕčové žily, tak sa chcem troška poinformovať. Budem rada za Vaše postrehy.

petraas
28. júl 2017

@samko1 dobry vecer, vidim ze ziadna odpoved tak sa spytam vas ze sko ste dopadli a ci ste bola spokojna? Mna caka operacia ked sa mi vylieci zapal zil a na cievnom mi odporucili tohto chirurga.

samko1
autor
29. júl 2017

Dobrý večer. Môžem odporučiť, operatér dobrý. Len ak mozete si skúste zaplatiť nadštandart na chirurgii.

petraas
8. mar 2018

@samko1 Dobry vecer, dakujem za info. Tak som objednana v aprili na operaciu len dozvedela som sa vraj tento chirurg neuspava. Je to pravda, neviete? Vy ste boli uspana ci nie?

veronikazoja
8. mar 2018

ja osobnú skúsenosť nemám, ale maminu operoval a bola veľmi spokojná aj sa jej to dobre hojilo

petraas
8. mar 2018

@veronikazoja no pocula som ze je dobry preto som sa dala k nemu len teraz mi kolegyna hovorila ze tiez mala ist k nemu no na poslednu chvilu si to rozmyslela lebo vraj on neuspava a ona chcela uspat tak si to dala robit v Malackach.

veronikazoja
8. mar 2018

@petraas tak to neviem či bola alebo nebola uspaná

samko1
autor
8. mar 2018

@petraas bola som v celkovej narkóze. Nemal s tým problém.

petraas
8. mar 2018

@samko1 dakujem. Uvidim teda poviem mu aj ja ze chcem celkovu narkozu inak si to nedam . Kolegyna mu vraj hovorila tiez ze chce uspat a ze jej povedal ze on neuspava. Uvidim ked pojdem k nemu na oznacenie sa ho spytam nez mu to zaplatim.

samko1
autor
8. mar 2018

@petraas veď o spôsobe narkózy rozhodne anestéziológ, nie?

petraas
9. mar 2018

@samko1 To netusim. Uvidime. Ked tak im uteciem z operacneho stolu🙂🙂🙂

kajka_n
24. jan 2024

Dobrý deň ako ste dopadli s tou operáciou? Chcem sa k nemu objednať ale mám obrovský strach , nikdy mi nič neoperovali ani neuspávali, tak budem rada za recenziu, ďakujem 😊
@petraas