icon

Cítim ako mi bije srdce

lagunka0000
9. okt 2020

Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosť, že cítite ako vám bije srdce, stáva sa mi to pár krát aj cez deň a aj v noci. Nebije silno, lebo keď si odmeriam tlak tak je OK a tep je tiež okolo 70. Je to hrozne nepríjemné a bojím sa či sa mi nemôže niečo stať. Ďakujem

Strana
z2
selenka7
6. feb 2023

@suha tak potom sup k neurologovi, nech poriesi tu krcnu chrbticu a zavraty, mozno vas posle na rehabilitacie.

leameleg
10. aug 2023

@lagunka0000 pozdravujem ja pociťujem niečo podobne kým je to v pohode tak je fajn ale stane sa mi x krát za deň že cítim ako keby mi preskočilo srdce. Co vám pomohlo

lagunka0000
autor
13. aug 2023

@leameleg užívam magnosolv a varím si čaj z hlohu, ale hlavne asi mi pomohlo, že som sa upokojila, výsledky zatiaľ sú v poriadku tak to ma upokojilo, a keď sa mi to náhodou niekedy ešte stane tak to už nie je také hrozné ako na začiatku

leameleg
14. aug 2023

@lagunka0000 ďakujem za tvoju reakciu. Čaj z hlohu môžu aj dojčiace?

lagunka0000
autor
14. aug 2023

@leameleg skús opýtať v lekárni, určite budú vedieť, drž sa

andrejkap123
14. aug 2023

@lagunka0000 ja ked som mala taketo pocity mala som zvysenu funkciu atitnej zlazy. Chod k dr

leameleg
14. aug 2023

@andrejkap123 ja som sa liečila počas tehu na zvýšenú. Tak som bola na kontrolu vraj je ok. Vysadila tbl .. a teraz idem na kontrolu. Ja si myslim že bude to štítna určite. Lebo kým som brala tbl nejako som ich nepocitovala

lagunka0000
autor
15. aug 2023

@andrejkap123 ahoj, chodím na kontrolu štítnej raz za rok, mám podľa dr hraničné hodnoty

milan64
14. dec 2023

Baby to dráždenie robí nerv napojený na ordcovnik. To je ten pocit že cítite a počujete bit srdce. Keď sa ten nerv dráždi stúpa tlak a tep. A cítite silné rany v hrudníku akoby vám zvonil srdce. Väčšinou to vzniká z preťaženia hrudnej chrbtice bud cvičenímu, chladom, alebo nejakou blokadou stavcou. Ten nerv prechádza priamo cez rebrá. Čiže cítite akoby bolo srdce spojené s oblasťou medzi lopatkami a bilo nepravidelne.

Strana
z2