Cítim ako mi bije srdce
Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosť, že cítite ako vám bije srdce, stáva sa mi to pár krát aj cez deň a aj v noci. Nebije silno, lebo keď si odmeriam tlak tak je OK a tep je tiež okolo 70. Je to hrozne nepríjemné a bojím sa či sa mi nemôže niečo stať. Ďakujem
@lagunka0000 pozdravujem ja pociťujem niečo podobne kým je to v pohode tak je fajn ale stane sa mi x krát za deň že cítim ako keby mi preskočilo srdce. Co vám pomohlo
@leameleg užívam magnosolv a varím si čaj z hlohu, ale hlavne asi mi pomohlo, že som sa upokojila, výsledky zatiaľ sú v poriadku tak to ma upokojilo, a keď sa mi to náhodou niekedy ešte stane tak to už nie je také hrozné ako na začiatku
@lagunka0000 ďakujem za tvoju reakciu. Čaj z hlohu môžu aj dojčiace?
@leameleg skús opýtať v lekárni, určite budú vedieť, drž sa
@lagunka0000 ja ked som mala taketo pocity mala som zvysenu funkciu atitnej zlazy. Chod k dr
@andrejkap123 ja som sa liečila počas tehu na zvýšenú. Tak som bola na kontrolu vraj je ok. Vysadila tbl .. a teraz idem na kontrolu. Ja si myslim že bude to štítna určite. Lebo kým som brala tbl nejako som ich nepocitovala
@andrejkap123 ahoj, chodím na kontrolu štítnej raz za rok, mám podľa dr hraničné hodnoty
Baby to dráždenie robí nerv napojený na ordcovnik. To je ten pocit že cítite a počujete bit srdce. Keď sa ten nerv dráždi stúpa tlak a tep. A cítite silné rany v hrudníku akoby vám zvonil srdce. Väčšinou to vzniká z preťaženia hrudnej chrbtice bud cvičenímu, chladom, alebo nejakou blokadou stavcou. Ten nerv prechádza priamo cez rebrá. Čiže cítite akoby bolo srdce spojené s oblasťou medzi lopatkami a bilo nepravidelne.

@suha tak potom sup k neurologovi, nech poriesi tu krcnu chrbticu a zavraty, mozno vas posle na rehabilitacie.