icon

Cítim malátnosť a príznaky horúčky, čo mám robiť?

soldierbruh
7. jún 2024

Od včera sa citim ako keby som mal horučku , lahka zimnica , teple usta- nohy atd bolest hlavy a malatnost .... teplomer ukazuje 37.3 ked si dam Paralen tak mi je o niečo lepšie no inač neviem ani vstať z postele kvoli malatnosti a bolesti hlavy

viestta
7. jún 2024

Nedavaj si paralen na zvysenu teplotu a vylez to

katkaseiner
7. jún 2024

nemas vnutornu horucku?

anavixy
7. jún 2024

Teplotu treba merat az po zimnici a cim ju merias? Skleneny teplomer? 37,3 je lahko zvysena teplota a dospely clovek ju uz moze prezivat “tazsie”, to je individualne, niekto funguje pri 38,5 a niekto lezi uz pri zvysenej… Treba si dat oddych, ked ta boli hlava, tak si daj tabletku. Ak by sa stav nelepsil, tak sup k lekarovi. Mozno sa choroba naplno prejavi az o 1-2 dni.

soldierbruh
autor
7. jún 2024

@viestta Lenže bez paralenu mi je strašne zle , ledva viem ist na WC po paralene viem ešte tak tak fungovat

soldierbruh
autor
7. jún 2024

@katkaseiner Može byť pretože telo mam celkom horuce aj vnutro usta, len mi to je divne pretože som Horučku bez napr kašla alebo nejakej chripky nemal

katkaseiner
8. jún 2024

@soldierbruh no teraz su take divne choroby ze koniec...vacsinou som deti mala zdrave uz od zaciatku maja...teraz v kuse kaslu, dcera mala horúčky pred 3 tyzdnami a syn minuly tyzden

soldierbruh
autor
8. jún 2024

@katkaseiner Bol som u lekara, povedal že mam Bakterialnu infekciu ..... dneska som mal tak hroznu zimnicu že ma začali bolieť aj obličky na par minut z toho

ivka.pirulka
5. júl 2024

@soldierbruh dobrý večer, dostali ste antibiotika? Ja už tretí deň teplotujem, mám slabych 37,3, ale vnutorne horím. Neskutočne ma bolia svaly a hlava. Nemám ani kašeľ ani sopel ...