Cítite si črevá v bruchu?
Cítila ste si niektora čreva v bruchu ? Ja som pol roka po pôrode ale už dlhšie si cítim najviac v ľavo od pupka taký pas akoby črevo plne 🤔 môžem si to nahmatať?
@viestta fuj 😃 tak to asi nechcem byt uplne chuda 😅
@vanilkovazmrzka ale prosim ta, ked to pchas do sebe vrchom, tak je to mnamka. Aj to dalej je len ten isty budapestiansky rez s slahackou, ktory bol na tanieri, akurat, ze trosku inac vyzera 😅
Presne tak som to mala ako popisujes. Mne to pripadalo ako klobasa :D :D a nakoniec to nebolo crevo, ale sposobovali to dve cysty.
@lubkovaandrejka cysty kde ? Lebo ja to mám v oblasti pupka smerom v ľavo 🤔
Nalavo, na vajecniku. Boli ta to?
@lubkovaandrejka neboliii a vaječníky sú podľa mna nižšie. 🤔
@sszuzu8 tiež si cítiš/cítila akoby pohyby v bruchu?
Aj podla mna su, preto mi vobec nenapadlo, ze by toto mohli sposobovat cysty na vajecniku :D ale ked citis akoby pohyby v bruchu,tak to isto nebude tvoj pripad, neboj sa. Len sa ti prelieva obsah v crevach.
ked sa najes fazule alebo kukurice, to este len vtedy uvidis ako sa ti tam prdiky presuvaju
@lubkovaandrejka a hlavne som bola na gynde v máji na preventivke tak snáď by tam už bolo čosi vidieť, cítila som si to už vtedy 🤔
Ďakujem 🙌🏻
Tak to urcite hej ;) nemozes mat na nieco intoleranciu/alergiu?
Ahoj, môžem sa opýtať či si to ďalej riešila? Je to stara téma, ale tentokrát sa to týka viac menej mňa, tak ma zaujíma, či sa to nejako upravilo alebo to prešlo... 😬 Ďakujem

Ano, mozes si ho nahmatat, u tych chudsich ludi je to niekedy aj viditelne ako sa prelieva obsah criev